2777
2789

سلام خوبین ببخشید من بارداری خیلی سختی داشتم و مشکلات زیاد خیلی دختر شادی بودم ولی بعد بارداری خیلی افسرده شدم حتی حوصله بچمو نداشتم ولی چون تو غربت هستم و دست تنها ویه بچه خیلی شلوغ و حرف گوش نکن و از اون پرم همیشه تا ۶صبح بیدار بود من با مریضی که داشتم نتونستم به بچم شیر بدم شیر خشک دادم یه جوری بزرگش کردم تا ۲سالگیش تحمل کردم و زد بازم بدتر شد حالم دیگه نیم تونستم دست تنها هم بودم زیاد شلوغ مردمی میزدمش و الان ازم فرار می‌کنه بعضی وقتا و ازمم میترسه یه خورده چیکار کنم خودمم تازه خوب شدم نباید ناراحت بشم تا مریض نشم ولی بچه باعث میشه خودمو از ناراحتی بزنم. کمکم کنین توروخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بچه شیطون و حرف گوش نکن نگو‌که دلم خونه.  پسر منم  دوسال و‌نه ماهشه اینقدر اذیتم میکنه که افسردگی گرفتم روزی صد بار میگم خدا غلط کردم بچه دار شدم یا همش میگم الهی بمیرم یه روز راحت باشم

من بعده بارداری افسردگی خیلی شدید گرفتم تا حدی که حوصله بچمو نداشتم بعدش رفتم روانشناس بهم قرص داد خوردم ‌باعث شد به بچه نتونم شیر بدم با شیر خشک بزرگش کردم تا ۲سالگی بهش دست نزدم ولی بعدش اونقدر شلوغ شد میزدمش و الان باعث شده ازم بعضی وقتا میترسه یا فرار میکنه

عزیزم اون بچه است و این واکنش عادیه چون قدرت دفاع نداره،اون هم در مقابل مادر

شما باید اول خودت رو اصلاح کنی تا بتونی ثابت کنی بهش که آزاری براش نداری

خودت که درست شی کم کم حل میشه مشکلت

آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر    من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔
بچم ارم میترسه چیکار کنم 

همه بچه ها عاشقانه از ته قلب مادراشونو دوس دارن.وزود همه چی رو فراموش میکنن.باهم برید پارک.باهم اب بازی کنید.شبا بغلش کن کتاب بخون.دست بکشتو موهاش وتوکمرش