2789
عنوان

دعوام شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 23 پست

منم باردارم استراحت مطلق . تو یه ساختمونیم . دم به دقیقه ،  شب ،  روز ،  زنگ میزنه با شوهرم حرف میزنه یه احوال منو نمیپرسه . امروز گفتم بزار نمک گیرش کنم من زنگ زدم احوالشو بعد از ده رووووز پرسیدم . غروب شوهرم اومد گفت مامان زنگ زد برام گفت از بس زنت به ما احترام نمیراره و بی محلی میکنه امروز زنگ زده بود من هول شده بودم نمیتونستم جواب بدم . گفتم بیا و خوبی کن . هفت پشت غریبه زنگ میزنن احوالمو میپرسن که استراحت مطلقم . روزی صدبار از جلو خونم  رد میشه یه زنگ نمیزنه بیاد ببینه مردم یا زندم تازه میگه به من بی احترامی میکنه . 

توام نمبخاد زنگ بزنی . دستتو عسل کنی بکنی تو دهنشونم باز میگن چرا شوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم باردارم استراحت مطلق . تو یه ساختمونیم . دم به دقیقه ،  شب ،  روز ،  زنگ میزنه با ...

تو بارداريم منم استراحت مطلق بودم اصلا خواهراش يبار زنگ نزدن، الانم كه دخترم ٦ ماهشه فقط عيد اومدن خونم، بعد شوهرم يسره ميگه بريم خونه خواهرام با اونا غريبى نكن، همش من ميرم ديدم اينجورى نميشه كه چرا اونا نميان بچمو ببينن، ايندفه كه شوهرم گفت بريم خونه خواهرم گفتم اونا بيان 

ولش کن بابا زنگ نزن...چه خبره یک ریز زنگ زنگ زنگ....واقعا ادم کلافه میشه.....نمیدونم چرا وقتی ازدواج ...

يسره زنگ ميزنه كجا رفتين چكار كردين چى خوردين آمار همه چيو بايد از شوهرم بگيره

واسه من که یه سفر میرم همه اینا هست بعلاوه اینکه میگن عکس بفرست. یعنی روانی میشما. تو ماشین بیرون هر ...

اووووف يعنى يسره ميگفت عكس بفرست يعنى بيزار ميكنه، بعد هردفه ميريم مسافرت مادرش ميرينه رو اعصابم، مثلا به شوهرم ميگه بابات دلش برات تنگ شده چشاش اشكى شده، يعنى هررررررردفه رفتيم اين برنامه رو داشتم من، يبار با مامانم اينا رفتيم شمال مادرش زنگ زد بابات دلش تنگ شده اشك ريخته برات، شوهرمم مجبور كرد برگرديم ديگه وسط سفر مامانم اينا رو ول كرديم اومديم شهرمون

يسره زنگ ميزنه كجا رفتين چكار كردين چى خوردين آمار همه چيو بايد از شوهرم بگيره

منم دارم تو فامیل شوهرم همچین ادمی ..ولی زیاد بهش رو نمیدم محل نمیزارم ..

درست میشه دایی