2777
2789
تهرانم دکترم قرص نوشته پیدا نمیشه پیدا کنم مصرف میکنم سقط میشه 

ببین ی داروخونه هس شهرک غرب بلوار دادمان اونجا کلا هر دارویی بخوای هس اسمشو یادم بیاد میگم

😔😔😔کاش قلب من وایمستاد کاش 

ععع خدانکنه چرااینجورم میگی آخه کارخدا هیچ بی دلیل نیست اصلا ناراحت نباش مطمن باش خدا بهترشو میخاد بهت بده یه نی نی ناز و خوشگل وسالم اصلا اینجورنگو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها یه سوال واقعا بعد سقط زود باردارشدنین یعنی منم زود باردارمیشم?

من ویروز رفتم دکتر برای بقایا جنین ببینه دفع شده یا کورتاژ بابد شم..ک دیدافتاده..بهم گفت دوماه دیگه اقدام کن

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
من درسته خیلی ناراحتم و انگار ی تیکه از وجودم نیس حالم بد اما هیچوقت بخدا شکایت نکردم چرا اینجوری شد ...

دقیقا همینه

من الان این رو تو وجود پسرم میبینم

اون زمان خیلی عصبانی بودم از همه چیز ولی الان میفهمم من فقط باید این پسر رو به دنیا میاوردم نه هیچ بچه دیگه ای رو

الکی خودمو بی خیال نشون میدم تا همسرمو دخترمو مادرم ناراحت نشن..ولی شبی نیست وقتی همه خوابن تو تنهای ...

جانم .. درک میکنم به خدا ... ولی نکن این کار رو با خودت.. همیشه به حکمت و خیریت ماجرا هم فکر کن .. هر چیزی که پیش اومده برات به صلاحت بوده حتما .. تمرکز کن روووی گل دخترت و هر وقت فکر آزار دهنده اومد سراغت برو به صورت ماهش نگاه کن که دلت آروم بگیره .. 

دلتو قوی کن عزیز دلم .. 

آره من خیلی تحقیق کردم توی منابع انگلیسی سه ماه اصلا اقدام نکن و خودتو به شدت تقویت کن هم روحی هم ج ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم.من کلا چیزای مضر نمیخورم سوسیس کالبلس نوشابه سس .... تعطیل راست میگی شما باید بخودم برسم و دوباره تلاش کنم هر چی خدا بخواد همون میشه 

ععع خدانکنه چرااینجورم میگی آخه کارخدا هیچ بی دلیل نیست اصلا ناراحت نباش مطمن باش خدا بهترشو میخاد ب ...

ولی خدا بخاد این دفعه باردار شم ۹ماه گوشیمو میزارم کنار...چون بهم گفتن بیشتر بخاطر پارازیت و نویز گوشیه

ولی خدا بخاد این دفعه باردار شم ۹ماه گوشیمو میزارم کنار...چون بهم گفتن بیشتر بخاطر پارازیت و نویز گو ...

درسته انشالله این سری منم همین تصمیم دارم ومیخام کلا استراحت کنم حتی غذاهم نمیپزم

جانم .. درک میکنم به خدا ... ولی نکن این کار رو با خودت.. همیشه به حکمت و خیریت ماجرا هم فکر کن .. ه ...

مارا ب سخت جانی خود این گمان نبود😔

ولی خدا بخاد این دفعه باردار شم ۹ماه گوشیمو میزارم کنار...چون بهم گفتن بیشتر بخاطر پارازیت و نویز گو ...

منم گوشیمو عوض کردم بعد سقط ال جی گرفتم

توی بارداری هم کمربند ضد امواج میبستم ولی خب امواج همه جا هست. مثلا میرفتم دانشگاه وای فای روشن بود همه جا