2777
2789

من بیمارستان بستری شدم از تدس اینکه نبینم جنین و ولی دیدم بچمو پاره تنمو😭😭😭چشماشو انگشتاشو  پاهاش😭😭وای ک دارم میمیرم از دوریش

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا دوتا سونو دادم مطمینم گیاهی کلی دم کردم خوردم ۲گرم زعفرون خوردم ولی......  ممنون گ ...

انشالله هممون.پس اگ اینجوریه موندنش تو بدنت ضرر داره چون ب این حالت سقط خودمون میگن سقط فراموش شده ک میتونه برای مادر خطرناک باشه از لحاظ عفونت ... زودتر برو دکتر،کدوم شهری؟؟

من بیمارستان بستری شدم از تدس اینکه نبینم جنین و ولی دیدم بچمو پاره تنمو😭😭😭چشماشو انگشتاشو  ...

ای جانم عزیزم   

بمیرم برا دلت .. درکت میکنم ولی هی با خودت تکرار نکن عزیزم .. خدای نکرده از نظر روحی آسیب میبینی.. 

ای جانم عزیزم     بمیرم برا دلت .. درکت میکنم ولی هی با خودت تکرار نکن عزیزم .. خدای نکر ...

الکی خودمو بی خیال نشون میدم تا همسرمو دخترمو مادرم ناراحت نشن..ولی شبی نیست وقتی همه خوابن تو تنهاییم گریه نکنم

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
راست میگی بعد سقط بدن باروریش بیشتر میشه؟؟؟

آره من خیلی تحقیق کردم توی منابع انگلیسی

سه ماه اصلا اقدام نکن و خودتو به شدت تقویت کن هم روحی هم جسمی و اصلا مواد مضر مثل سوسیس و کالباس و چیزای این تیپی نخورید خودت و شوهرت

فولیک هم بخور و از داروهای دیگه تا حد امکان دوری کن

بعد از سه ماه آزمایشات لازم رو انجام بده و اقدام کن

به امید خدا زود باردار میشی عزیزم😍🍀

سبک زندگی سالم خیلی موثره

من درسته خیلی ناراحتم و انگار ی تیکه از وجودم نیس حالم بد اما هیچوقت بخدا شکایت نکردم چرا اینجوری شد خودمو سپردم دست خدا میدونم ک ی چیزی ازم میگیره قراره چیز بهتری بهم بده و حتما ی حکمتی توش بود ک اینجوری شد حالا منم چون درکش نمیکنم و علمش رو ندارم اینجوری اذیت میشم