2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خدا بخاد این دفعه باردار شم ۹ماه گوشیمو میزارم کنار...چون بهم گفتن بیشتر بخاطر پارازیت و نویز گو ...

انشالله ک باردار میشی هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو ببین من خودم 4ساله تحت درمانم خرداد قرار بود برم ivfکنم طبیعی باردار شدم اونم با اسپرم 1درصد چطور تا قبل اون iuiکردم نشد بهمن 97 مگ ن اینکه تاریخ دقیق تخمک گذاریم میدونستیم مگ ن اینکه اسپرم گذاشتن تو رحمم چی شد مگ باردار شدم؟؟پس هیچ کاری برای خدا سخت نیس از رحمت خدا ناامید نشو 

ببخشید این سوالو میپرسم شماهم تجربه سقط داشتی?ورود حامله شدی?

بله عزیزم ... ده سال پیش تیر ماه سقط و کورتاژ شدم و دی ماه باردار بودم .. البته خودم ترسیده بودم و جلوگیری میکردیم .. بعد سه ماه که از داروهای مولتی ویتامین استفاده کردم دکتر اجازه ی بارداری رو داده بود .. 

آمین عزیزم ..     ای جان میخوای تنبل بانو بشی؟!      

انشالله😂😂آره میخام تنبل شم هیچی حالیم نیست بخدا فقط استراحت میکنم حاضرم بمیرم خودم فقط بچمو حس کنم بغلش کنم نفسش بخوره به نفسم واییی خیلی دوس دارم برام دعاکنید

انشالله ک باردار میشی هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو ببین من خودم 4ساله تحت درمانم خرداد قرار بود برم ...

ای خداااا اون شب سقط خیلی صداش کردم جوابمو نداد...تمام پیامبر امامارا صدا زدم جوابمو ندادن😭😔😭😔😭الانم جز صبر چاره دیگه ندارم

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
بله عزیزم ... ده سال پیش تیر ماه سقط و کورتاژ شدم و دی ماه باردار بودم .. البته خودم ترسیده بودم و ج ...

اخی خداروشکر بهم انرژی دادی پس منم باردارمیشم زود دکترم گفت بعد یبار پریودی میتونی اقدام کنی من بازم میترسم اما امیدم به خداست فقط میدونم بهترشو میخاد بده بهم 

ای خداااا اون شب سقط خیلی صداش کردم جوابمو نداد...تمام پیامبر امامارا صدا زدم جوابمو ندادن😭😔😭😔😭 ...

باور کن ب صلاح نبود ک بمونه وقتی ب خدا اعتماد کنی ک از همه مهربونتر باهات بیشتر از همه هواتو داره دیگه ازش دلخور نمیشی ی حکمتی داشته ک ماها درکش نمیکنیم.فک کن خدایی نکرد ی بجه ناقص با مشکل بدنیا میاوردی چکار میکردی؟؟هر روز باید میدیش و میسوختی

اخی خداروشکر بهم انرژی دادی پس منم باردارمیشم زود دکترم گفت بعد یبار پریودی میتونی اقدام کنی من بازم ...

حتما همینطوره عزیز دلم .. حتما به زودی یه بارداری سلامت رو تجربه می‌کنی و روزای تلخ برات کمرنگ تر میشه ‌. ..