سلام دوست جونی یا... من یه جاری دارم خیییلی رو اعصابه. از زمان عقد من که دو سال پیش بود تا الان دائم میگه وااای من از بچگی دوست داشتم خونه دار شم و دلم نمی خواد برم سر کار و ... ولی من نه! خیلی دوست دارم شاغل باشم و الان قراردادی تو یه شرکت کار میکنم، به همه هم گفتم که دنبال کارم. یه چند ماهی میشد که یه مقدار مریض شدم و از طرفی حرفای این خانوم خانوما هم رو عقیده م تاثیر گذاشت و تصمیم گرفتم که بمونم خونه و دیگه خودمو بابت کار اذیت نکنم! ولیییییی... هفته پیش که رفتیم خونه مامی شوشو فهمیدم خانوم خانوما داره شب و روز واسه مصاحبه می خونه تا استخدام شه و الان چند هفته س خونه مامی شوشو نیومدن. تازه پارسال هم یه سری رفته بود یه شهر دیگه واسه مصاحبه اخه ادم انقد دو رو؟؟؟ با اون حرفاش می خواد منو تحت تاثیر بذاره و خونه نشین کنه و اون وقت داره خودشو هلااااک میکنه که بره سرکار چرا واقعا ها؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
اصلا بهترین کارو داشته باشه تو چرا بهش اهمیت میدی؟
اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید .یاعلی🤚🌺
جاری همینه کلا. جاری من تو بارداری میومد بهم میگفت اره فلان سونو رفتی کار خوبو تو کردی و... (انومالی خیلی گرون شد. اون خودش ی جای دم دستی رفته بود) بعد ی بار ک من نبودم و همه خانواده شوهرم بودن ب شوهرمگفته بود چرا خودتونو تو خرج میندازین جاهای گرون گرون میرین اینا همش ی چیزه الکی پول اسم و کلاسشونو میگیرن و... از این کارا زیاد کرده
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند