2777
2789
عنوان

دورویی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 56 پست
جاری همینه کلا. جاری من تو بارداری میومد بهم میگفت اره فلان سونو رفتی کار خوبو تو کردی و... (انومالی ...

جاری های منم سر بارداری شون همیشه مطب و آزمایشگاه بودند

انواع چیزهارو میخوردن

عوضش من باردار شدم هر وقت میخواستم برم مطب

با تعجب میگفتن

برراااااااااااااااایییییییییی چی میری؟

یا فلان آزمااااایش برای چی؟

تو باغ میگفتم میگن کندر خوب نیست نخورید 

همش میگفتن نه خوبه بخور

بعد چن روز میگفتن اصلا خوب نیست نباید بخوری . دروغگو کم حافظه میشه

جاری های منم سر بارداری شون همیشه مطب و آزمایشگاه بودند انواع چیزهارو میخوردن عوضش من باردار شدم ه ...

چشم دیدن ندارن... همش از حسادته و الا چرا باید این حرفا رو بزنن؟ 

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جاری های منم سر بارداری شون همیشه مطب و آزمایشگاه بودند انواع چیزهارو میخوردن عوضش من باردار شدم ه ...

کلا نباید با جاری ب جز سلام خدافظ هیچی بگی. برا هر سوالش هم ی لبخند گشاد باید تحویل داد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

چه آدم تنگ نظری بوده.حداقل عبرت شد برات دیگه توجه نکنی‌.هرکسیو باید یجور شناخت.اینم مال جاریت

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
حالا جاری من مغز پدرشوهرم و خانواده شوهرم و شسته و شو داده که کار برا زن خوب نیس و فلان اون ها هم رو ...

وااای اون دیگه انسان نیست... به نظرم شما هم با شوهرت بشین صحبت کن و منطقی حرف بزنین تا قانع شن

کلا نباید با جاری ب جز سلام خدافظ هیچی بگی. برا هر سوالش هم ی لبخند گشاد باید تحویل داد

اره والا... میگن دور باش و دوست باش... 

حرف من کارش نیست! مساله حرفاشه! آخه کسی که داره عین چی تلاش میکنه که بره سرکار چرا باید بگه من دوست ...

جاری من سر کار میره ولی من خونه دارم اما با این حال دایم حسادت میکنه 

چون براش مهمی و خیلی بهت فکر میکنه مثلا میخواد شرایطش از تو بهتر باشه در صورتیکه تو با رفتارت اگه بگی برات مهم نیست اصلا سر بهترین کارم بره باز احساس کمبود میکنه در کنار تو 

از دورویی شم اصلا حرصت نگیره باعث شد بشناسیش و بفهمی که براش مهم هستی

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
چه آدم تنگ نظری بوده.حداقل عبرت شد برات دیگه توجه نکنی‌.هرکسیو باید یجور شناخت.اینم مال جاریت

آررره دیگه قشنگ شناختمش ... تصمیم گرفتم از این به بعد فقط خودم باشم و خودم و سعی کنم روز به روز تو کار و زندگیم پیشرفت کنم و یه کلام هم به خانوم خانوما نگم

وااای اون دیگه انسان نیست... به نظرم شما هم با شوهرت بشین صحبت کن و منطقی حرف بزنین تا قانع شن

انقدر باهاش حرف زدم که حد نداره... بهشون گفتم هر کس هر جور دوس داره باید زندگی کنه یا گفتم من اینجور اصلا از زندگیم راضی نیستم یا پیر بشم حسرت می خورم ... اما هی....گاهی احساس می کنم لالم که حرفام روشون تاثیر نداره... دیگه امیدی به هیچ کس و هیچ چیز ندارم فقط از خدا می خوام کمکم کنه ... انقدر دلم پر حد نداره... جدیدا فقط واگذارشون می کنم به خدا و ازش می خوام انتقام بگیره... به خاطر همه دل شکستن هاشون ... همه حال بدشون... همه دروغاشون... همه تهمتاشون... خدا جای حق نشسته می دونه دست من نمی رسه خودش حلش می کنه ... مطمئنم...

جاری من سر کار میره ولی من خونه دارم اما با این حال دایم حسادت میکنه  چون براش مهمی و خیلی بهت ...

این جمله تون خیلی قشنگ بود: چون براش مهمی و خیلی بهت فکر میکنه! 

به نظرم تنها دلیلی که میتونه واسه این حرفا داشته باشه همینه که براش مهم باشی و کارات و زندگیت رو اعصابش باشه... واسه همین قصد تخریبت رو داره... 

انقدر باهاش حرف زدم که حد نداره... بهشون گفتم هر کس هر جور دوس داره باید زندگی کنه یا گفتم من اینجور ...

عزیییزم... خیلی ناراحت شدم... به نظرم دیگه هیچ وقت از کاراتون و برنامه تون و زندگی تون باهاشون صحبت نکنین تا برنامه های بعدی تونو خراب نکنن... اونام به وقتش تقاص کاراشونو میدن

حرف من کارش نیست! مساله حرفاشه! آخه کسی که داره عین چی تلاش میکنه که بره سرکار چرا باید بگه من دوست ...

بزن تو صورتش ...بگو پس خودت چرا فلان میکنی بعضی ادما باید حالشونو جا بیاری زیپ دهن صاب مرده اشونونو ببنددند

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕