2777
2789
عنوان

دورویی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همون گربه هست که دستش به گوشت نمیرسه    

دقیقا... داره عین چی میدوه دنبال کار ولی چون گیرش نمی یاد این حرفا رو تحویل میده

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟

حالا جاری من مغز پدرشوهرم و خانواده شوهرم و شسته و شو داده که کار برا زن خوب نیس و فلان اون ها هم رو مغز شوهر من کار کزدن نمیزاره برم سر کار انقدر غصه می خورم ... حد نداره خدا ازشون نگذره...

اه برن گم شن

منم میرم سرکار 

قبل من همش دنبال کار میکنند

الان هی میگن چرا میری سرکار ؟ ول کن نرو

استخدام رسمی نیستی که

یبار یکیش میگفت اونایی که میخوان طلاق بگیرن میرن سرکار  

اه چه اخلاق افتضاحی داره اصلا پای حرفاش نشین حالا که خوب شناختیش ازین ب بعد حرف ک میزنه ی پوزخند بزن ...

خییییلی... باید روز به روز خودمو قوی تر کنم  تا حالش جا بیاد  

دقیقا جاری من 

تمام تلاششو میکرد تا کسی از خانمای خانواده شاغل نشه حتی تو جمع میگفت فلان جا که کاری میکنی ریئستون میگن مشکل اخلاقی داره و فاسده قشنگ جلو شوهرم میگفت 

یعنی واسه همه داستان درست میکرد 

چون بدخواه همه بود خدا هم بلای بدی سرش اورد 

اه برن گم شن منم میرم سرکار  قبل من همش دنبال کار میکنند الان هی میگن چرا میری سرکار ؟ ول کن ...

یا خداااا... از خانواده شوهر چیزی جز این انتظار نمیره  

دقیقا جاری من  تمام تلاششو میکرد تا کسی از خانمای خانواده شاغل نشه حتی تو جمع میگفت فلان جا که ...

جاری هیچ وقت قوم و خویش نمیشه  

یا خداااا... از خانواده شوهر چیزی جز این انتظار نمیره    

هر کاری کنی همیشه یه چیزی میگن

درس میخوندم

چرا درس میخوه

بچه نمیاوردم

چرا بچه نمیاره

خلاصه که همیشه سرشون آره

ولی من هر کاری که دوست داشتم کردم

ی پیشنهاد فقط واست دارم. پیشنهاد ک ن توصیه یک کلمه.... حتی یک کلمه دیگه از زندگی و شوهرت واسش تعریف نکن ... اون ب وقتش از حرفات استفاده میکنه کف دست بقیه میذاره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
روزی هرکس دست خداست  اصلا بهترین کارو داشته باشه تو چرا بهش اهمیت میدی؟

حرف من کارش نیست! مساله حرفاشه! آخه کسی که داره عین چی تلاش میکنه که بره سرکار چرا باید بگه من دوست ندارم برم و زن باید خونه دار باشه و....؟ 

هر کاری کنی همیشه یه چیزی میگن درس میخوندم چرا درس میخوه بچه نمیاوردم چرا بچه نمیاره خلاصه که ه ...

کار خوب رو شما میکنی که به حرفاشون اهمیت نمیدی... 

ی پیشنهاد فقط واست دارم. پیشنهاد ک ن توصیه یک کلمه.... حتی یک کلمه دیگه از زندگی و شوهرت واسش تعریف ...

ارررره... منم تازه شناختمش... فکر نمی کردم انقد دو رو باشه