2777
2789
عنوان

دورویی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 56 پست
بزن تو صورتش ...بگو پس خودت چرا فلان میکنی بعضی ادما باید حالشونو جا بیاری زیپ دهن صاب مرده اشونونو ...

واااای انقد دلم می خواد یه روز اینکارو بکنم    

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟

والا من تو زندگیم اکثرا هر کیو دیدم همینطوری بود. از درس تا کار و سربازی و خرید ماشین و هزار تا چیز دیگه... میان در گوش آدم هی ور میزنن که فایده نداره، من نمیخوام و.... تا انگیزه آدم رو بگیرن ولی پشت پرده خودشونو میکشن واسه همون. 

شما توجه نکن انگار که نیست... اون طور که دلت میخواد زندگی کن. حالا اون هر چی گفت گفت و هر کاری کرد کرد.

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من تو زندگیم اکثرا هر کیو دیدم همینطوری بود. از درس تا کار و سربازی و خرید ماشین و هزار تا چیز ...

هوووم... منم از کم تجربگیم بود که حرفاشو باور میکردم... هر چی نباشه هشت سال ازم بزرگتره... 

کلا جاری خیرخواه و یکرو وجود نداره...منم اوایل فکر میکردم جاری ام خیلی زن ساده و خوبیه ولی بعد از یکسری اتفاقها و رفتارها و پشت سر گویی هاش و دورویی هاش فهمیدم اشتباه میکردم

کلا جاری خیرخواه و یکرو وجود نداره...منم اوایل فکر میکردم جاری ام خیلی زن ساده و خوبیه ولی بعد از یک ...

اره به گمونم... منم اولش فکر میکردم جاری خوبی دارم ولی تو این دو سال دارم به این نتیجه میرسم که هیییییی... 

شماخیلی شلی. چه ربطی به اون کرموک داره

اخه من یه مدت خیییلی خسته شدم و مریض! اون کرموک هم هی دم گوش زر میزد واسه همین شل شدم...

حسادت میکرده به شما خاک بر سرش عین جاری منه

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
عزیییزم... خیلی ناراحت شدم... به نظرم دیگه هیچ وقت از کاراتون و برنامه تون و زندگی تون باهاشون صحبت ...

بله...ممنونم عزیزممم... من بهش نگفتم وقتی فهمیدن میرم سرکار این بلا رو سرم اوردن😢😢😢

حسادت میکرده به شما خاک بر سرش عین جاری منه

فقط باید کاری کرد با این جاری یا که از حسادت بترکن... باید روز به روز پیشرفت کنی تا دق کنن