2777
2789

خواهرشوهرم مجرد ۴۱سالست .تو کار همه هم دخالت میکنه زیرزیرکی اگ بتونه علنی.دوروز اومدن با پدر مادرش شهرمون .تاپ لختی و شلوار گیاهی چسب پوشیده جلو شوهرم .اونوقت روزاول ک ماشهرشون بودیم من بلوز دامن زیرش شلوارک بودم جلو باباش .پیره.بهم میگفت عروسهای دیگمون جلو بابام روسری میپوشن من محل حرفش ندادم اخه خیلی گرمایی ام بعدم من جلو بابای خودم بلوز شلوار بودم بدون دامن روسری.بعد چندروز دیدم جلو منو شوهرم تاپ دوبندی میپوشه.خط سینه هم یکم خم میشه معلوم میشه مثلا موقع نهار.بعد تریپ چادری و پروفایل ایات قرآن .تو زندگی جاری بزرگم دخالت کرده تو زندگی منم همینطور .فقط با ی جاریم خوبه ک از قبل ازدواج باهاش رفیق بوده اونم خ بدجنسه.مثلا یبار دوسش اومده بود خونه پدرشوهرم جاری بدجنسمم بود دوست خواهرشوهرم درباره سن من ازش پرسید خواستم حدس بزنه .فک میکردم مٽ خودمن تو دلشون هیچی نیس اخه اوایل بود نمیشناختمشون.گفت شوهرت اومد رد شد فک کردم پسر بیست سالس ولی شوهرم ۳۶.بعد گفتم وا.گفت خودت بنظرم ۶۳-۴ای باشی گفتم ۶۵ام ینی ۳۳.جاریم بلند میخندید .درحالیک همه ب من میگم ۴-۵سال کوچکتر دیده میشم.دیدم کلا خانوادگی کرمو هستن .واینک کلا دوتا خواهرشوهر دارم این مجرده اون یکی متاهله رو تحریک میکنه .چکارکنم ؟شوهرم میگ چندسال بعد پولدارشدم باید بریم شهراون واس زندگی.گفتم نه گفت طلاق .خودشو واین خواهرش شدیدا گربه صفتن چندروزی ک خواهرش اینجا بود هی خوبی کردم اخرم کرمشو ریخت رفت.موندم چکارکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر میخواد لاکردار

هرشوهری هم پسندش نمیشه سنشم بالاس خشگلم نیس .کارمنده. داره بجای مادرش ک زن ساکتیه ما عروسهارو اذیت میکنه.انگار لذت میبره.شوهرمم ازش حساب میبره.چون بزرگتره ازش.محبتای خواهربرادری کرده مٽ ی فرم دانشگاه پرکردنو راهنمایی واس رشتشو از اینکارا.عوضش داره تو زندگیمون دخالت میکنه.

نه

عزیزم شما کار خودتو بکن و بهش محل نذار، نگران آینده هم نباش که ممکنه بری  شهرشون.

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
هرشوهری هم پسندش نمیشه سنشم بالاس خشگلم نیس .کارمنده. داره بجای مادرش ک زن ساکتیه ما عروسهارو اذیت م ...

عزیزم اون کمبود داره چاره نداری باید باهاش کناربیای من خودم یه اخلاقی دارم کسی ازاین رفتارا باهام کنه قهر نمیکنم دعوام نمیکنم جوابشو محترمانه میدم وازخودم دفاع میکنم دیگه تکرارم نمیکنه

اون تایپیکو دوروز پیش زدم ایشون گفتن نیم ساعت پیش گفتم نه .من الان نتمو روشن کردم اخه

بنظرم درکل خودت اذیت نکن. شما کار خودت بکن با احترام جواب بده یا کلا بی محلی کن اصلا و ابدا اسم خواهرشوهرتم جلو شوهرت نیار