2777
2789
عنوان

همش دخالت میکنه و شدیدا متلک اندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 21 پست
عزیزم شما کار خودتو بکن و بهش محل نذار، نگران آینده هم نباش که ممکنه بری  شهرشون.

شوهرم اصلا قوی نیس.خودشم بدش نمیاد زیرنفوڋ خواهرش باشه .اوایل ک شهرشون بودیم خ اذیتم میکردن ب شوهرم گفتم گفت هیچی نگو جواب نده.الان میگ میخاستی جواب بدی خودت عرضه نداری میترسی.ولی جاری بزرگم گفت خوب شد جواب فلانی(خواهرمجرده)ندادی چون من یبار جواب دادم ی الم شنگه ای راه انداخت ک نگو ابروریزی کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بگه شما ی لبخند بزنو کار خودتو بکن 

مگه خواهر شوهرتو دوست داری؟یا برات مهمه؟

کسی که واسه ادم ارزشمند باشه حرفاش ادمو اذیت میکنه

اگه تو مسیر زندگیت واسه هر سگی که پارس میکنه وایسی و سنگ پرتاب کنی هیچ وقت به مقصد نمیرسی

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 
بزار بگه شما ی لبخند بزنو کار خودتو بکن  مگه خواهر شوهرتو دوست داری؟یا برات مهمه؟ کسی که واسه ...

مشکلم اینه ک از ی مادرشوهر بیشتر داره ریاست میکنه .تو زندگی هممون دخالت میکنه .یارکشی راه انداخته با جاری کوچکم تیم شده منو جاری بزرگه رو حرص میده و خواهرشوهرم دیگمو تحریک میکنه.جنگه انگار😔

مشکلم اینه ک از ی مادرشوهر بیشتر داره ریاست میکنه .تو زندگی هممون دخالت میکنه .یارکشی راه انداخته با ...

وقتی شما به خودش و کاراش اهمیت ندی اونم بیخیال میشه 

درموردشم به شوهرت چیزی نگو تا حساس بشه 

منم ی خواهرشوهر مجرد ۳۷ساله دارم تو ی خونه هستیم اوایل اونم همین بود منم بچه حتی شام و نهارشو من میپختم بازم دهنشون باز بود 

العان دیگه بهش اهمیت نمییدم و واسم مهم نیست مگه کیه که بخاطرش حرص بخورم اونم دیگه خودشو جمع کرد 

شوهرمم حساسیتش کمتر شد

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم