2777
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 107 پست
خب جودی جون وقتی این خانم ب اون اقا بله گفت همه این شرایطو پذیرفت دیگه.ی مرد مذهبی دنبال دختری نیست ...

عزيزم اگ متنو بخوني نوشتم دوست بوديم ازدواج نكرده بوديم ك قبول ش كنم يه اشنايي براي ازدواج بود

خوش بحال شما معتقدا❤️

بخوایی نخوایی  همینه 

لطفا اسم مذهبی‌ها رو با این چیزا خراب نکنید 

پسر مذهبی واقعی با نامحرم حرف نمیزنه 

یا شما داری غلو می‌کنی 

یا اون آقا داره به اسم مذهبی شمارو تغییر میده 

تا از این بیشتر نابود نشدی یه فکری به حال زندگیت بکن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مشكل من اينه كه چه جوري مثل قبل بشم😭

میری اینستا چندتا پیج ارایشی وجینگولی فالو میکنی .

دوتا دوست باحال پیدا میکنی یا باز قبلیارو برمیگردونی مسری یه چندتا خرید لاک و شال رنگیو دستبند واین چیزا .

بعد برا خودت لاک میزنس.

یه ارایشگاهم برو مثلا پاکسازی واینا.

دوباره برمیگردی به تنطیمات کارخانه.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
اينم بگم من نميگم كافر بشه ولي خب انقد افراطم لازم نبود. عين يه پيرمرد ١٠٠ ساله رفتار كردن براي يه ج ...

چجوری عاشقش شده نقطه مثبتش چیبود؟؟

:|

روانشناسی می گفت :بیمارای واقعی هیچوقت پیش مانمیان،مراجعین مااکثرا کسانی هستن که توسط این بیماران مریض شده اند.
عزيزم اگ متنو بخوني نوشتم دوست بوديم ازدواج نكرده بوديم ك قبول ش كنم يه اشنايي براي ازدواج بود

خانم گل میدونم

خب میتونی ردش کنی 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
تغييرم مثبت نبود تظاهر زوري بود. من از اولشم نسبت به خدا كافر نبودم. ولي ديگه مثل ايشونم نبودم. بعدش ...

خوب دیگه یعنی قلبتم قبول نکرده بود این موردو.

بزن به بیخیالی راحت باش.

باور کن پسره داره ادا در میاره.

دیدم که میگم

اینو خودت راااحت میتونستی تغییر بدی ولی متاسفانه خودت تغییر کردی.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
اره ولي تا ٤ سال همكلاسي خواهيم بود

مهم نیست زندگی خودت و بساز

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چجوری عاشقش شده نقطه مثبتش چیبود؟؟ :|

سر به زير ، مغرور همه دلشون ميخاست يه توجه ازش ببينن ، استقلال مالي داشت( براي ما تو كلاسمون اين خيلي مهم بود ) و نميدونم خر بودم ديگع اح

2791
2779
2792