2821
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 107 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میری اینستا چندتا پیج ارایشی وجینگولی فالو میکنی . دوتا دوست باحال پیدا میکنی یا باز قبلیارو برمیگر ...

دوستاممم كه كلاااااااااااا مسخرم ميكنن بهم ميخندن. كلا خيلي تنها و بدبخت شدم. سه سال زمان كمي نيس... خيلي فاصله گرفتم ازشن😭😭😭😭😭

اينم بگم من نميگم كافر بشه ولي خب انقد افراطم لازم نبود. عين يه پيرمرد ١٠٠ ساله رفتار كردن براي يه ج ...

عزیزم دوسپسر منم همثه شما هست منم دقیقا مثه شما بودم تغییر ک کردم اما باز همونم آرایشمو میکنم ب خودم میرسم میرقصم فقط با دوستام کات کردم ک میبینم واقعا ب نفعم بوده سعی میکنم یکمم هم اونو شبیه خودم کنم 

خداروشکر برای سلامتی ک بهم داده از خدا میخوام هیچوقت ازمون آرامشو عشقمون رو نگیره❤
عزیزم دوسپسر منم همثه شما هست منم دقیقا مثه شما بودم تغییر ک کردم اما باز همونم آرایشمو میکنم ب خودم ...

من احساس تو قفس بودن ميكنم بخدا.باز رابطمون خوب بود يه چيزي دائما هم در حال دعواييييييم

غر نزن بشین باهاش صحبت کن بهش بگو من اینم منو اینجور قبول میکنی بسم الله نمیکنی خدافظ تغییر بکن اما تا جایی ک ب نفعته نه اینکه باعث بشه تو آسیب ببینی

خداروشکر برای سلامتی ک بهم داده از خدا میخوام هیچوقت ازمون آرامشو عشقمون رو نگیره❤
سر به زير ، مغرور همه دلشون ميخاست يه توجه ازش ببينن ، استقلال مالي داشت( براي ما تو كلاسمون اين خيل ...

معلومه که دیگه دوسش نداری

بهتره تمومش کنی.

روانشناسی می گفت :بیمارای واقعی هیچوقت پیش مانمیان،مراجعین مااکثرا کسانی هستن که توسط این بیماران مریض شده اند.
خودت نباید قبول میکردی دوستیشو

والا من شناختم ازش درحد ي همكلاسي معمولي بود . از كجا بايد ميدونستم اينجوريه؟ من فك ميكردم از بس مغروره انقد به هيچ دختري رو نميده

من احساس تو قفس بودن ميكنم بخدا.باز رابطمون خوب بود يه چيزي دائما هم در حال دعواييييييم

خب نه این اصلا خوب نیست چرا خودتو زجر میدی تازه اول جوونیته بهترین کیسا میاد سراغت خودت باش کات بکن اگه باعث آسیبته