2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واسه همه یکی نیست که اینا. اعداد مهم نیستن مهم اینه همه مطالب رو بخونی کامل و بتونی ازشون استفاده کنی سرجلسه کنکور و نهایی.

نهایی رو هرچقدر بیشتر بگیری کارت آسون تر میشه تو کنکور.

کنکور هم هر سال فرق میکنه سخت تر میشه تو باید بیشترین سوالای متوسط رو بزنی با همه سوالای آسون نتیجه میشه قبولی.

قبلش ویدئو 3 ساعته محسنی که مشاور هست رو تو یوتیوب ببین بعدش شروع کن

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

فیلم محسنی در مورد چیه؟

در مورد کنکور و نهاییی کل مسیر رو تو 3 ساعت میگه برنامه نوشتن ها اجرا کردن و....

خانمی که مخالف حضور من تو سایت هستی.هروقت توهینی کردم یا تو تاپیک زنونه بودم حق داری اینو بگی.مزاحم کسی هم نشدم.من اینجام تا تاپیک هامو پاک کنم و برم.

در مورد کنکور و نهاییی کل مسیر رو تو 3 ساعت میگه برنامه نوشتن ها اجرا کردن و....

ببخشید داشتیم امضا و تاپیک هاتون میخوندم شما کنکوری بودید درسته؟؟؟ معدل تون چقدر شده؟ کنکور خوب دادید؟ چقدر درس خوندید؟

ببخشید داشتیم امضا و تاپیک هاتون میخوندم شما کنکوری بودید درسته؟؟؟ معدل تون چقدر شده؟ کنکور خوب داد ...

سال پیش بخاطر اتفاق هایی که افتاد از درس فاصله گرفتم و همه نهایی هامو شب امتحان خوندم و تا 5 صبح بیدار میموندم که تموم کنم و سرجلسه سوالای اسون رو به دلیل خواب کم اشتباه مینوشتم و بی دقتی ها نمره هامو پایین اورد. امسال معدلم 18 شد و کنکور هم میانگین 30 اینا تونستم بزنم و دوباره میخوام بمونم پشت کنکور چون صدمو نزاشتم

سال پیش بخاطر اتفاق هایی که افتاد از درس فاصله گرفتم و همه نهایی هامو شب امتحان خوندم و تا 5 صبح بید ...

خیلی خوب شدید امسالم که بنظرم رادیولورژی گفتار درمانی اینا و... بیارید پزشکی تعهدی هم بستگی به استان تون داره شاید بیارید؟ ولی برای همین معدل ۱۸ چقدر خوندید نهایی ها؟ الان شروع کردید برای ۴۰۶؟