2821
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 107 پست
گل گفتي. اخه دقيقا الانم همينه ك تو ميگي. دلم خودمو ميخاد بخدا

بشو همونی که بودی.

خداهم راضی نیست خودتو بزور اذیت کنی.

بعدشم هیچ وقت بخاطر کسی کاری نکن.

وقتی خدا به اون بزرگی که بهت پدر ومادر داده تن سالم و عقل همه چی داده این همه دوست داره وبات مهربونه.

به حرفش گوش نمیدی وقتی توقرآن میگه چنین کارایو بکنید.

اونوقت برا پسر مردم انقدر تغییر میکنی؟؟؟

حتی اگه تغییرت مثبته باز قبول نیست چون فقط باید برای رضای خدا باشه ن بنده هاش.همین وبس‌

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
اون وقت مذهبي بسیجي با تو دوست شد ؟؟ رمانه ؟؟؟؟😐

مردی که تا این حد معتقده 

با هیچ دختری دوست نمیشه 

عقدش میکنه 

بشنو و باور نکن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه پسر اگه واقعا مذهبی باشه دوس دختر نمیگیره .از من 35 ساله به تو نصیحت عزیزم برا ازدواج و حتی دوستی ...

احساس ميكنم تموممم شدم ديگه به فنا رفتم. عمرا همون دختر سابق بشم

منم عشقم مذهبیه بیرون ک برم میگه بایو جوراب بپوشی تو تابستون😑و من میپوشم ولی خداییش وقتی پیش خودشم خیلی پایس و همه کاری میکنیم و خیلی خوش میگذره خود منم دگ خوشم میاد ازینکه روم حساسه ولی گیراش بیخود نیست:) 

خب جودی جون وقتی این خانم ب اون اقا بله گفت همه این شرایطو پذیرفت دیگه.ی مرد مذهبی دنبال دختری نیست ...

چه ربطی داره!

ازدواج یا بله گفتن یا هرچیز دیگه دلیل بر این نیست که کلا مغزمونو دست طرف مقابل بسپاریم هر کاری دلش میخواد انجام بده.اصل باهم بودن و یکی شدن احترام به عقاید همه

بشو همونی که بودی. خداهم راضی نیست خودتو بزور اذیت کنی. بعدشم هیچ وقت بخاطر کسی کاری نکن. وقتی خد ...

تغييرم مثبت نبود تظاهر زوري بود. من از اولشم نسبت به خدا كافر نبودم. ولي ديگه مثل ايشونم نبودم. بعدشم ايشون خانوادشون خيلي راحتتر از مان فقط يه دونه ايشون اينجوريه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز