2821
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 107 پست
خودمو چيكار كنم. من ايني كه الان شدمو دوست ندارم. بخدا كلا شبا همش كابوس ميبينم. همش تو فكر مرگ و اي ...

گفتم ک ی خدافظی تمام..فوقش دوماه دپرسی وتمام

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خو ولی الان دیگه پر شور نیستی. یروز میبینه اینجور پزمرده و بی حس شدی ولت میکنه . اون عاشق اون دختر ...

گل گفتي. اخه دقيقا الانم همينه ك تو ميگي.

دلم خودمو ميخاد بخدا

نه همكلاسي بوديم و البته هستيم تا ٤ سال ديگه. نميدونم ميگف خيلي دوست داشتم خيلي پر شوري و اينا

اگر این روحیت رو دوست داشت چرا اون تغییر نکرده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
گل گفتي. اخه دقيقا الانم همينه ك تو ميگي. دلم خودمو ميخاد بخدا

حتما خودت باش بهترین کار همینه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
واي بخدا الان ك فكرشو ميكنم مريض رواني بود

جداشدین؟

زندگی خودته و ربطی ب من نداره ولی اگر بخوام یه نظر بدم باید بگم ک وقتی انقد باهاش تفاوت نظر داری صددرصد باعث اختلاف میشه در آینده ... بهتره کم کم بکشی کنار از نظـــر مـــن... اگر خودت راضی ای ک خیلی هم عالی من حرفی ندارم

:( 💔🌈  واسشــ رنگین کمونـ شدمـ و نفهمیدمـ کوررنگیـ دارهـ 

یه پسر اگه واقعا مذهبی باشه دوس دختر نمیگیره .از من 35 ساله به تو نصیحت عزیزم برا ازدواج و حتی دوستی با کسی باش که عقایدش مشابه خودت باشه و در کنارش احساس شادی و خوش بختی داشته باشی پس دوست پسرتو رها کن و خودتو از نو بساز

کسی که کسیو دوست داره باید به اعتقاداتش هم احترام بذاره نه اینکه با ریاکاری طرف مقابلو تغییر بده

خب جودی جون وقتی این خانم ب اون اقا بله گفت همه این شرایطو پذیرفت دیگه.ی مرد مذهبی دنبال دختری نیست ک مانتو جلوباز اینا بپوشه

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
خودمو چيكار كنم. من ايني كه الان شدمو دوست ندارم. بخدا كلا شبا همش كابوس ميبينم. همش تو فكر مرگ و اي ...

بنظر من ادما نمیتونن برا همیشه خصوصیت ذاتیشونو تغییر بدن

فقط نقش بازی میکنن و از درون دچار فرسایش میشن

الان دقیقا شما از بس تحت فشارین  خسته شدین پس ادامه نده نمیتونی کلا یکی دیگه بشی

تغییر اونم ایییینهمه صدوهشتاد درجه؟

اونم ی انعطافی نشون میداد حداقل نصف نصف

همش شما باشین ک نمیشه