2821
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 107 پست

ببخشید ولی ریدی با این دوس پسر گرفتنت 😒 چرا گذاشتی تغییرت بده مگه عروسکی تو همونجور که هستی باید قبولت کنه همونجور که تو اونو با اون ملا بازیاش قبول کردی ولش کن باوووو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون وقت مذهبي بسیجي با تو دوست شد ؟؟ رمانه ؟؟؟؟😐

دقیقا سوال منم بود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

تغییر نمیکردی .

بعدشم‌مگه مذهبیا افسردن .

ولله هرچی مذهبی دیدم جقدرم شیطون وفضولن چه شوخیای ناجوریم میکنن😅

این اقا احتمالا دارن ادا در میارن.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤

وقتی دوسش داری باید به نظراتش احترام بزاری چون انتخاب خودته

منم شوهرم تو دوران دوستی کلی تغییرم داد و الان کلی راضیم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
خو شوهرتم باشه میتونی طلاق بگیری اینکه دوس پسرته..وقتی روحیتون بهم نمیخوره ی خدافظی وتمام

خودمو چيكار كنم. من ايني كه الان شدمو دوست ندارم. بخدا كلا شبا همش كابوس ميبينم. همش تو فكر مرگ و اين چيزام. هرچي عكس تو اينيستام بود پاك كردم ك گناه نباشه يه وقت

وقتی دوسش داری باید به نظراتش احترام بزاری چون انتخاب خودته منم شوهرم تو دوران دوستی کلی تغییرم داد ...

من بخدا نميتونم با اين دوگانگي شخصيت كنار بيام

نه همكلاسي بوديم و البته هستيم تا ٤ سال ديگه. نميدونم ميگف خيلي دوست داشتم خيلي پر شوري و اينا

خو ولی الان دیگه پر شور نیستی.

یروز میبینه اینجور پزمرده و بی حس شدی ولت میکنه .

اون عاشق اون دختری شده که اول گفتی .

ن چیزی که الان هستی.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
تغییر نمیکردی . بعدشم‌مگه مذهبیا افسردن . ولله هرچی مذهبی دیدم جقدرم شیطون وفضولن چه شوخیای ناجوری ...

مذهبیا هم شوخی میکنن و میگن میخندن

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
وقتی دوسش داری باید به نظراتش احترام بزاری چون انتخاب خودته منم شوهرم تو دوران دوستی کلی تغییرم داد ...

کسی که کسیو دوست داره باید به اعتقاداتش هم احترام بذاره نه اینکه با ریاکاری طرف مقابلو تغییر بده

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز