2777
2789
عنوان

امروزرفتم ارایشگاه بعض کردم

705 بازدید | 41 پست

برای بندوابرورفتم خودم بلدنیستم بگیرم هرچندوقت میرم ارایشگاه امروزارایشگرم نبودفردامیخاستم جایی برم مجبوربودم ارایشگاه خداشاهده اصلابلدنبودابروبگیره حتی بلدنبودبندکنه بغص کردم 13تومن دادم بخدااومدم خونه مامانم گفت چراابروهاتونگرفتی مگه بسته بود وااای چراارایشگاه میزنن اینامن که راضی نیستم تواین بی پولی خودم قناعت میکنم این همه وااااای هیچی نگرفت نه حالتی نه هیچی 

منکه نمیرم حتی سالی یبار.مگه عروسی باشه اونم درجه یک فقط موهامو بدم درست کنن.

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بغض کردی 

مجبور نبودی 

میرفتی ی جا دیگه 

حالا ی ذره خودت تمیز میکردی با موچین کارت راه میفتاد

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

عزیزم بیخیال چارتا موی زائد دوباره در میاد باز میری ۱۳ تومن آخه ارزش بغض کردن داره؟!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

کاری نداره عزیزم خودت مرتب کن

ی بار ی آرایشگر بده برات ی خط بندازم بعد از اون مرتب کن فقط

قیچی زدن رو یاد بگیر

فوقش میخوای سه چهار بار خراب کنی 

تازه خراب شدنش اونجوری نیس که تو ذوق بزنه خودت فقط میفهمی