2777
2789
عنوان

امروزرفتم ارایشگاه بعض کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 41 پست

اشکال نداره .تجربم میگه هیچوقت برای پولی که دادی رفته حرص نخور .به سلامتیت ضرر میزنی 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه 13تومن بغض کردی،خودت تمیزکن من هر3ماه میرم،خودم بند برقی دارم ابروهامم کلا دخترونه برمیدارم

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

من ۲۵ میدم وکس ابرو

ولی خدایی احساس میکنم زیرپوستمم تنیز شده ابروهم حرفه ای برمیداره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

منم دیروز رفتم آرایشگاه ابرومو برداشت و رنک ابرو گذاشت . بیست و پنج تومن گرفت ولی خوب شد . گفتم میخوام مش کنم موهام تا روی کمرمه گفت ۲۵۰ میگیرم . وقتم ندارم بعدا بیا . حالا به نظرتون اون زیاد گفته یا نه ؟ برم ؟ 

به جای بغض همون موقع اعتراض می کردی. 

من یک بار یک جایی رفتم یک از ابروها رو کامل خراب کرد. اشتباه کردم. بعد جالب مدام 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

من دیگه توبه کردم...

باردارم و جایی نمیرم خودم اصلاح میکنم.

پارسال عروسی خواهرم بود از 5 ماه قبل نوبت گرفتم، مشتری به اون صورت نداره فقط نوبت گرفتم که جایی نره.... خلاصه روز عروسی رفتم ...میکاپ خوب بود ولی واسه شنیون 3 بار موهامو بازو بسته کرد... آخر سر گفت من شنیون یادم رفته... منم دعواش کردم و همینطوری موهامو ساده شونه زدم و رفتم... ولی اشک تو چشام بود

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

بعد جالب مدام به من می گفت سرم شلوغه باید شاگرد بگیرم. من اعتراض کردم گفت برات مداد می کشم درست می شه. گفتم نمی خوام. دیگه هم نرفتم پیشش.

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
واقعا چه قیمتای خوبی  من که حدود سی چهل تومن میدم

خدایی؟ چ خبره کجایی هستی من مشهدم

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟