واقعا مادرشدن جوریه من میترسم ۷هفته دیگه پسرم بدنیا میاد میترسم نتونم اون کارایی ک باید براش انجام بدم و بدم حس میکنم ازش میترسم مسئولیت سنگینیه شماهم همینطور بودین نمیتونم حس میکنم دیگه خودم نتونم بچگی کنم
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
نه بیدار میشم اتفاقا حالت تهوع ندارم عصر شب بیشتر انگار معدهم چنگ میزنه یه چیزی ولی بخوام بالا بیارم ...
بچه توام پسره پس عین منی من صبحا خوب بودم امون از شبا
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
من اوایل بارداریم خیلی حالت تهوع داشتم و اصلا اشتها نداشتم دوروز غذا نخوردم همش ابو ابمیوه دیگه هیچی ...
وووای منم عشق خیارشور بودمممممم
من همه بهم میگن خوشگل شدی هخخخ انگار زشت بودم خودم
پسرمن ی لگدایی میزنهههه من بیشتر تهوعم شبا بود غروب ب بعد
واسه منم که در هرحالی داره تکون میخوره بیرونم یهو فشار میاره به مثانم گلاب به روتون ادرارم میگیره میمونم چیکاربکنم یا باید بشینم تا اروم بشه یا سریع خودمو برسونم ب سرویس...حالت تهوع من هرموقع میخوابیدم بیدارمیشدم شروع میشد دیگه دیوونم میکرد بیچاره شوهرم اون چندوقت خیلی اذیت شد هیچکسم کمکم نبود
بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨
😄به من میگن تغییر نکردی نمیدونم چرا وزن هنو زیاد اصاف نکروم شاید یک کیلو
زودهااا من تا ملاه ۵همون بودم
یکم دیگه صبرکن میرسی ب این روزا اونموقع میمونی بخندی تو اون حال یا گریه کنی😂😂😂تا چهرم تعقیر میکنه شوهرم میگه بیا بشین بیا بیا میخوای بریم.... کلا بیچاره عادت کرده ب این حالتام...
بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨