2777
2789
عنوان

مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 110 پست
من ۲۱ سالمه دوتا دارم

چ فعال بودین

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای همینه که خستت کرده..انشالله به سلامتی این باقی مونده دوران بارداریتم بگذرونی سلامت بیاد بغلت

ممنونم همچنینی نینی شما

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
منو نمیذاره بخوابم هشت نه صبح بیدارم میکنه  اینقد دوسدارم بخوابم قار قور معده نمیذاره

من اوایل باررداری عین فیل میخوابیدم هخخخ الان حس شمارو دار م کلا با نی نی عین جغد بیداریم نی نیم شبا بیداره لگد میزنه روزا خواب

من اوایل بارداریم خیلی حالت تهوع داشتم و اصلا اشتها نداشتم دوروز غذا نخوردم همش ابو ابمیوه دیگه هیچی یه روزم هوس خیارشور کردم یه شیشه خیارشور کاملو نشستم خوردم😂😂😂شوهرم ظهر اومد خونه وقتی شیشه خالی رو میز دید همش نگران این بود طوریم بشه...ب مامانم گفت مادرم میگفت چجوری یه شیشه رو خوردی بالا نیاوردی😂😂😂

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

من اوایل باررداری عین فیل میخوابیدم هخخخ الان حس شمارو دار م کلا با نی نی عین جغد بیداریم نی نیم شبا ...

منم شبها بی خواب شدم اصلا خوابم نمیاد مال من هنو به لگد ترسبده اندازه یه تمشک تمشک صداش میزنم😃تمشک شکمو😄😄 ولی طهر اینقد خوابم میاد میخوابمم خواب طهر سردرد میگیرم

منم شبها بی خواب شدم اصلا خوابم نمیاد مال من هنو به لگد ترسبده اندازه یه تمشک تمشک صداش میزنم😃تمشک ...

وقتی بیدارمیشی حالت تهوع نداری؟چندوقتته؟منکه ارزو داشتم اوایل فقط بخوابم تا بیدارمیشدم حالت تهوع شروع میشد دیگه میمیردم الان باز نمیذاره بخوابم انگار میفهمه تا چشامو میذارم رو هم اینقده لگد میزنه نفسم بند میاد

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

وقتی بیدارمیشی حالت تهوع نداری؟چندوقتته؟منکه ارزو داشتم اوایل فقط بخوابم تا بیدارمیشدم حالت تهوع شرو ...

پسرمن ی لگدایی میزنهههه من بیشتر تهوعم شبا بود غروب ب بعد

وقتی بیدارمیشی حالت تهوع نداری؟چندوقتته؟منکه ارزو داشتم اوایل فقط بخوابم تا بیدارمیشدم حالت تهوع شرو ...

نه بیدار میشم اتفاقا حالت تهوع ندارم عصر شب بیشتر انگار معدهم چنگ میزنه یه چیزی ولی بخوام بالا بیارم یا شدید باشه که قرص بخورم نه

اها پیداش کردم همین که نمک کف کنه پسر رشته بشه دختر

اره