واقعا مادرشدن جوریه من میترسم ۷هفته دیگه پسرم بدنیا میاد میترسم نتونم اون کارایی ک باید براش انجام بدم و بدم حس میکنم ازش میترسم مسئولیت سنگینیه شماهم همینطور بودین نمیتونم حس میکنم دیگه خودم نتونم بچگی کنم
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای جان نه عزیزم هنوز خیلی زوده شکمت بیاد بالا من تا۵ماهگی اصلا معلوم نمیشد حاملم بعد اون کم کم اومد بالا الان دیگه قشنگ معلوم میشه حاملم صبرکن الان برات یه عکس میذارم ببین هفته ب هفته چقد شکم میاد جلو
بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨
نمیدونم بخدا من این تستا رو انجام ندادم سرچ کن گوگل کامل توضیحات وجواب تست باید باشه
ادرارتان را در یک فنجان شفاف حاوی دو قاشق غذا خوری پودر بریزید اگر مخلوط مانند نوشابه گاز دار شد، پسر دارید اگر مخلوط صاف ماند به این معنی است که شما یک دختر دارید..اینو انجام بده ببین چی میشه
بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨
راستی عزیزم الان نمک انجام دادم مثل ابر سفید اومد بالا ولی حباب نشد نی نی من چیه
پسره
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
سلام عزیزم الان بار سوم انجام دادم از کنجکاوی میبینم ابر سفید کامل اب گرفته بعد دور ظرف گردی شیشه نمک جمع شده بعد دونه ها نمک یکی یکی میرن بالا دونه ها ریز نمک