2777
2789
عنوان

مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 110 پست
نه بیدار میشم اتفاقا حالت تهوع ندارم عصر شب بیشتر انگار معدهم چنگ میزنه یه چیزی ولی بخوام بالا بیارم ...

بچه توام پسره پس عین منی من صبحا خوب بودم امون از شبا

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
من اوایل بارداریم خیلی حالت تهوع داشتم و اصلا اشتها نداشتم دوروز غذا نخوردم همش ابو ابمیوه دیگه هیچی ...

وووای منم عشق خیارشور بودمممممم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی من عاشق دوغ سدم شما هم همینجورین اتفاقا مامانم میگه من دختر داستم حاملگیم مثل تو نبود 

کلا هرچی شورو و ترش راحت میخورم غوره نمک میزنم میخورم هخخ

با اینکه دوماهم شده هیچ تغییر نکردم حتی قیافم 

من همه بهم میگن خوشگل شدی هخخخ انگار زشت بودم خودم

پسرمن ی لگدایی میزنهههه من بیشتر تهوعم شبا بود غروب ب بعد

واسه منم که در هرحالی داره تکون میخوره بیرونم یهو فشار میاره به مثانم گلاب به روتون ادرارم میگیره میمونم چیکاربکنم یا باید بشینم تا اروم بشه یا سریع خودمو برسونم ب سرویس...حالت تهوع من هرموقع میخوابیدم بیدارمیشدم شروع میشد دیگه دیوونم میکرد بیچاره شوهرم اون چندوقت خیلی اذیت شد هیچکسم کمکم نبود

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

نه بیدار میشم اتفاقا حالت تهوع ندارم عصر شب بیشتر انگار معدهم چنگ میزنه یه چیزی ولی بخوام بالا بیارم ...

من خیلی حالت تهوع داشتم اخه خیلی روزای سختی داشتم اوایل بارداریم یعنی مردمو زنده شدم هیچیم نمیتونستم بخورم فقط ناله میکردمو گریه میکردم از خونم اشپزخونه کلا بدم میومد...ولی خداروشکر گذشت الان تا تکون میخوره میگم بهش خیلی اذیتم کردیااا ولی عاشقتم😂😂😂😍😍🙈🙈🙈

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

😄به من میگن تغییر نکردی نمیدونم چرا وزن هنو زیاد اصاف نکروم شاید یک کیلو

زودهااا من تا ملاه ۵همون بودم

اخی نی نی 😍😍😍😍

یکم دیگه صبرکن میرسی ب این روزا اونموقع میمونی بخندی تو اون حال یا گریه کنی😂😂😂تا چهرم تعقیر میکنه شوهرم میگه بیا بشین بیا بیا میخوای بریم.... کلا بیچاره عادت کرده ب این حالتام...

یه سوال استارتر الان که درد واژن داری رابطه باشوهرت چجوریه؟یعنی میتونی باهاش هم خوابی کنی یا نه ماه هشتم دیگه نمیشه نزدیکی کرد؟..