2777
2789
عنوان

مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 110 پست
بخدا فک میکنی الان دردایی میاد سراغم ک نگو شب تا صبح ک واژن درد دارم بیدرم بعد زیر شکم و کشتاله راه ...

همه مادرا این دردارو داشتن خود منم داشتم حتی بیشتر از شما ولی ب جون خریوم همه اینارو تا کوچولومو ببینم ،وقتی ببینیش همه این دردا یادت میره 😉😉😉

عجب ،عجب،عجب

مامانایی که باردارین خدا صداتونو میشنوه اینماه عادت نشدم عقب نداختم ولی همیشه ۵ روز جلوتر میشدم که نشدم فروا موعدمه  میشه واسم صلوات بفرستین بعد سالها دل منم شاد بشه با بچه سالمو صالح 😐

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط تهوع عذابم داد از ۶هفته شروع شد تا ۲۳هفته وااای هوسم فقط چیزای ترش و شور بود

حالا من چیزا ترش میخورم معده درد میگیرم همینجوری معده درد ندارم تا ترش بخورم معده دردم شروع میشه بو مرغ ماهی زیاد خوشم نمیتد ولی با خوردنشون مشکل ندارم کف دستام داغ ولی پاهام نه تنگی نفسم دارم با اینکه هشت خفتمه گهگداری تنگی نفس میاد ولم نمیکنه ...مثل دیشب انگار داشتم خفه میشدم...صربان قلب نی نیم 124 بود تو 6 هفته قلبشم 6 هفته تشکیل شد بتا دو روز قبل موعد 148 بود بعد چهار ردز 250 به بالا هفته بعد پنج هزارو ششصد وده با شیرینی مشکل ندارم تخمه شور دوسدارم عاشق میوه اینقد دوس دارم بدونم نی نیم چیه علایم من به شما میخوره یانه

مامانایی که باردارین خدا صداتونو میشنوه اینماه عادت نشدم عقب نداختم ولی همیشه ۵ روز جلوتر میشدم که ن ...

الهی امین عزیزممممم انشالله خدا رو ب پاکی تو دلیامون قسم میدم ک ی به صحیح و صالح و سالم نصیبت کنه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
حالا من چیزا ترش میخورم معده درد میگیرم همینجوری معده درد ندارم تا ترش بخورم معده دردم شروع میشه بو ...

حالا حالت تهوع نداشتم که بالا بیارم ولی معدم انگار یه چیزی چنگ میزنه سحر خیزم شدم قبلا ده و نیم بیدار میشدم ناهار درست میکردم حالا از شدت گرسنگی ساعت 9.8 بیدار میشم نمیتونم بخوابم ماه اول مثل گشنه ها بودم هر چی میخوردم سیر نمیشدم

بخدا فک میکنی الان دردایی میاد سراغم ک نگو شب تا صبح ک واژن درد دارم بیدرم بعد زیر شکم و کشتاله راه ...

نفس کشیدن برا منم یخورده سخت شده موقع خواب پهلو ب پهلو بخوام بشم از خواب بیدارمیشم..پس روزای سخت ترم در پیش دارم...تحملت خیلی کم شده وقتایی اذیت میشی به این فکرکن که بغلت بیاد چقد شیرینه اروم ترمیشی...من همه درداشو حاضرم تحمل کنم فقط سالم بیاد بغلم خیلی انتظارشو کشیدم بخدا الان که تو شکممه بعضی وقتا فکرمیکنم بهش باورم نمیشه خداروشکر میکنم براش😍😍💖

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

حالا من چیزا ترش میخورم معده درد میگیرم همینجوری معده درد ندارم تا ترش بخورم معده دردم شروع میشه بو ...

نی نی منم ۶هفته قلب داشت ۱۴۶ بود  من ویار شدید داشتم از شوهرم و اشپزخونه متنفر بودم تهومو هیچی اروم نمیکرد دست و پاهام داغ شکمم یخ تنگی نفسو ازادل ماه ۸گرفتم  خوب تس نک و امتحان کن من تو ۹هفته زدم فهمیدم پسره البته من از روز اول حسم میگفت پسره نمیدونم چرا ۱۲افتم جنسیتش مشخص شد

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
نفس کشیدن برا منم یخورده سخت شده موقع خواب پهلو ب پهلو بخوام بشم از خواب بیدارمیشم..پس روزای سخت ترم ...

میدونی تاپیکامو بخونی میدونی چی کشیدم من ازاول بارداریم مریض شدم هرمریضی ک فکرشو کنی گرفتم

مامانایی که باردارین خدا صداتونو میشنوه اینماه عادت نشدم عقب نداختم ولی همیشه ۵ روز جلوتر میشدم که ن ...

انشالله خدا هرچه زودتر دلتو شاد کنه و زودمامان بشی عزیزم این حال خوشو تجربه کنی....

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

اه چجوریه عزیزم تست نمک بلد نیستم

تو نت بزن با عکس یادت میده

حالا حالت تهوع نداشتم که بالا بیارم ولی معدم انگار یه چیزی چنگ میزنه سحر خیزم شدم قبلا ده و نیم بیدا ...

هخخخ احتمالا پسره منم شکمو شدم

میدونی تاپیکامو بخونی میدونی چی کشیدم من ازاول بارداریم مریض شدم هرمریضی ک فکرشو کنی گرفتم

برای همینه که خستت کرده..انشالله به سلامتی این باقی مونده دوران بارداریتم بگذرونی سلامت بیاد بغلت