واقعا مادرشدن جوریه من میترسم ۷هفته دیگه پسرم بدنیا میاد میترسم نتونم اون کارایی ک باید براش انجام بدم و بدم حس میکنم ازش میترسم مسئولیت سنگینیه شماهم همینطور بودین نمیتونم حس میکنم دیگه خودم نتونم بچگی کنم
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
اره دقیقا منم تا ۷ماه و نفهمیدم ولی امون از ماه ۸ وااای نمیگذره خووو
اوایل خیلی سخت تره بنظرم البته من هنوز به سن بارداری شما نرسیدم از نظر حالت تهوع و ویار میگم اونموقع سخت تره وقتی حالت تهوعها برطرف میشه ادم کم کم حس خوش بارداری رو تجربه میکنه
بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨
انقدددلمو خالی میکنن میگن دیگه با خواب خدافظی کن دیگه با این خدافظی کن میترسم میگن بچه بیاد زندگی ی مدل دیگه میشه
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
اوایل خیلی سخت تره بنظرم البته من هنوز به سن بارداری شما نرسیدم از نظر حالت تهوع و ویار میگم اونموقع ...
بخدا فک میکنی الان دردایی میاد سراغم ک نگو شب تا صبح ک واژن درد دارم بیدرم بعد زیر شکم و کشتاله راه رفتن پنگوئنی نمیتونم بشینم رو زمین کلا سخت تر میشه من ی شب انقد گریه کردم التماس شوهرم کردم بریم درش بیاریم بره دستگاه گفتم من دیگه نمیتونمممم
انقدددلمو خالی میکنن میگن دیگه با خواب خدافظی کن دیگه با این خدافظی کن میترسم میگن بچه بیاد زندگی ی ...
گلم اینا همش حرفه بچه دار شدن بهترین حسه دنیاست .
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
انقدددلمو خالی میکنن میگن دیگه با خواب خدافظی کن دیگه با این خدافظی کن میترسم میگن بچه بیاد زندگی ی ...
اصلا اهمیت نده اونموقع هم حال خوش خودشو داره بنظر من...اینکه بخاطر یه تیکه از وجودت بیداری میکشی و شیرش میدی اینکه بغلش میکنی این حس های خوبو جایگزین اون دلنگرانی ها بکن
بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨
عزیزم اصلا نترس ب منم میگفتن،من دخترم پنج ماهشه ،بی خوابی داره درس ولی این بیخوابی ها اینقد شیزینه ک نگو ،سختی خودشو داره دیگه مسولیت جدیدی افتاده رو دوشت ،سخت هست ولی شیرینه امیدوارم ک ب سلامتی زایمان کنی
اصلا اهمیت نده اونموقع هم حال خوش خودشو داره بنظر من...اینکه بخاطر یه تیکه از وجودت بیداری میکشی و ش ...
موافقم ممنون
راستی عزیزم من یه سوال دارم نی نیتون گفتی پسر چه علائمی داشتین اوایل بارداریتون
من فقط تهوع عذابم داد از ۶هفته شروع شد تا ۲۳هفته وااای هوسم فقط چیزای ترش و شور بود