2777
2789
عنوان

مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 110 پست
خوش به حالت دیگه نزدیکه بغلش کنی من که هنوز اول راهم دعا کنید برام بدون مشکل این چند ماه طی بشه ...

عزیزم چشم بهم بذاری تمومه من خودم یوقت فکرمیکنم بهش میگم واقعا نفهمیدم این ۷ماه چجوری گذشت

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس اتفاقا میتونی خوبم میتونی از پسش بر بیای همیشه بگو من توانایشش دارم میتونم

ازش میترسم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
استارتر دعا کن انتقال منم مثبت بشه 

انشااالله ب زودی زود تیکر بارداریتو بزنی

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
عزیزم چشم بهم بذاری تمومه من خودم یوقت فکرمیکنم بهش میگم واقعا نفهمیدم این ۷ماه چجوری گذشت

اره دقیقا منم تا ۷ماه و نفهمیدم ولی امون از ماه ۸ وااای نمیگذره خووو

منم باردارم عزیزم اینا همش فکر وخیاله تازه من باید دست تنها بزرگش کنم شوهرم ماموریتی هست 

مال مم زیادخونه نیس ب اون صورت

ربطی به تاپیک نداره فقط خواستم گفته باشم متنفرم از مادرایی که وقتی جایی میرن نمیتونن بچه شونو کنترل کنن که باعث ازارو اذیت صاحب خونه و دیگران نشه و عقلشون نمیرسه باید به بچه شون یه چیزایی را یاد بدن 

ربطی به تاپیک نداره فقط خواستم گفته باشم متنفرم از مادرایی که وقتی جایی میرن نمیتونن بچه شونو کنترل ...

چ ربطی داشت الان ؟؟

بعد ۶سال طبیعی باردار شدی منم نزدیکه ۷ساله منتظرم .حس نیکنم اگه بشه خوشحال ترین ادم روی زمین میشم🤗

فقط توکل کن بخدا....انشالله به زودی خبر خوششو میشنوی عزیزم...اوایل که باردارشده بودم نمیدونستم هنوز یه حس عجیب داشتم واقعا..بچه جاریم ۱۰روزش بود بغلش که میکردم احساس میکردم ماله خودمه یه حال خوب داشتم وقتی فهمیدم خودم باردارم اونموقع بود فهمیدم تمام احساسم بخاطر کوچولوی توی شکمم بوده...

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

فقط توکل کن بخدا....انشالله به زودی خبر خوششو میشنوی عزیزم...اوایل که باردارشده بودم نمیدونستم هنوز ...

عزییییززم  🤗🤗🤗خدا رو هزارا مرتبه شکر

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
میتونی عزیزم من مادرم سرکار میرفت درس میخوند منم داشت تازه کار پدرم 28 روز بود 

توکل بخدا