2821
2789

فکر میکنم عادیه اینجور دردا اما هر دردی اگه خدایی نکرده مداوم و شدید بود با دکتر درمیون بذار

چرا دیوونگی "نسبت" به حساب نمیاد؟ مثلا بگن: تو چه نسبتی باهاش داری؟ منم بگم: دیوونَشم.. ازین نزدیک تر مگه "نسبت" داریم؟💑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هر دردی تو  بارداری عادیه😁فقط مداوم نباشه. 

از نظر من زود نروو دکتر.. خودت اذیت میشی استرس میگیری 

بزار هشت هفتت بشه یسره برو که همه چی اوکی باشه صدای قلبشم بشنوی. 

خوشبختی نگاه خداست🙌🏻🌸
هیچی منم هفته چهارم گفته هفته دیگه بیا سونو نگرانم بنظرم زوده

اره زوده نرو. من هفته هفت رفتم ساک حاملگی تشکیل شده بود اما صدای قلب نوچ. کلی استرس گرفتم نگرانم همه میگن بابا زود رفتی هفته 8 اینورا صدای قلب میشنوی بعضیاهم هفته 9

خوشبختی نگاه خداست🙌🏻🌸
 اره زوده نرو. من هفته هفت رفتم ساک حاملگی تشکیل شده بود اما صدای قلب نوچ. کلی استرس گرفتم نگرا ...

بعد رفتی شنیدی صدای قلبشو؟؟

اخه میگن باید واسه دیدن ساک و اینکه داخل رحم باشه رفت سونو تو هفته های اول

اره زوده نرو. من هفته هفت رفتم ساک حاملگی تشکیل شده بود اما صدای قلب نوچ. کلی استرس گرفتم نگرا ...

اره راست گفتن ابجیه منم دکترا بهش استرس وارد کرذن گفتن ضربان نداره هشت هفتگی رفت گفتن ندارع بچش و سقط کرد شاید تو نه هفتگی معلوم میشده الان ی دخی داره دو سالشه

بعد رفتی شنیدی صدای قلبشو؟؟ اخه میگن باید واسه دیدن ساک و اینکه داخل رحم باشه رفت سونو تو هفته های ...

نه گفت 10روز دیگ بیا. تازه هشت هفته 2روزمه گذاشتم 12م اینورا برم. من رفتم هفته هفتم ساک تشکیل شده بود. 

شما تازه هفته 4.بزار بگذره یکم برو ک استرس نگیری.. نترس بابا منم سراین ترسا زودرفتم الان همش نگران صدای قلبشم😣

خوشبختی نگاه خداست🙌🏻🌸
اره راست گفتن ابجیه منم دکترا بهش استرس وارد کرذن گفتن ضربان نداره هشت هفتگی رفت گفتن ندارع بچش و سق ...

هعی از دست بعضی از دکترا واقعا..الکی میترسونن. اره حتی بوده هفته 10 اینورا بچه قلبش تشکیل میشد.. حدااقل باید تا هفته 10 فرصت بدن 

خوشبختی نگاه خداست🙌🏻🌸