2789
عنوان

سفر چین؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20797 بازدید | 31 پست
سلام دوستان من دوبار چین رفتم.البته فقط پکن.ولی شوهرم جاهای دیگه رفته که میتونم در مورد اونجاها هم براتون بگم.سفر چین از بهترین مسافرتهاس.من خیلی جاها رو دیدم ولی به نظر من چین با همش فرق داره.واقعا فرهنگ متفاوت.غذای متفاوت .قیافه متفاوت .خرید متفاوت..... و اونجا میبینین که خیلی جالبه.پکن یه شهر بزرگ با کلی دیدنی.توی این سفر وقت سر خاروندن ندارین.من با آژانس نسیم شب پرواز رفتم. لیدر بسیاااااااارررررررررر عالی و با تجربه ای داره که اکثرن اونجا هست به اسم آقای مومنی .)هتل کرون پلازا 5 ستاره.یه بارم هتل وانگ فوجینگ 5 ستاره.هر دوشون تو خیابون وانگ فوجینگ هستن.این خیابون سنگ فرشه و ماشین توش نمیاد.کلی مغازه و پاساژ مارک دار داره.که قیمتاش مثل تهرانه ولی خیلی دیدنیه و بیشتر تفریحی.یه کلیسای قدیمی هم اونجا هست که شبا خیلی قشنگه.مراکز خرید زیادی تو چین هست که اجناس ارزون تر دارن.واقعا خریدش فوق العادس.(اگه خواستین در موردش توضیح میدم).کلا نیمه دوم سال اصلا مناسب نیست چون خیلی سرده و سوز بدی داره.در مورد خرید لباس بچه بینظیره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام من چین زندگی میکنم
یعنی هنوز تصمیم ندارین کدوم شهر برین؟
اگر برای تفریح و گردش میخوای بری پکن شانگهای و هانجو فوق العاده هستن (کمی هم شنجن)
اگر برای خرید میخوای بری بیا شهر ما (گوانگجو) جای دیدنی و تفریحی به جز یه پارک ابی و یه سیرک و یه باغ وحش چیز خاصی نداره فقط تا دلت بخواد اینجا از شیر مرغ تا جون ادمیزاد بازار داره

برای غذا هم اینجا پر از رستورانهای عربی و ترکیه که غذاهاشون هم انصافا خوبه .
تابستون گرمه گرمه گرمه ... از الان هم گرما شروع شده بارندگی زیاده و هوا بعضی اوقات به شدت خفه و شرجی و مرطوبه.

شانگهای و شنجن و هانجو رفتم

شانگهای شهر قشنگ و تمیزی با برجهای بلند ولی نسبتا شهر گرونیه

هانجو فقط باید بری تا از مناظر طبیعیش لذت ببری دریاچه معروفی داره به اسم west lake چینی ها بهش میگن شی هو

شنجن هم تازه داره رو پا میاد /// یه پارک خوشگل و بینظیر داره که از همه کشورهای دنیا یه بنایی رو به عنوان نماد درست کردن

دوست داشتی یه سر به وبلاگم بزن عکس تمام این شهرهایی که گفتم هست

شانگهای و شنجن اب و هواشون شبیهه گوانجو هستش ولی هانجو و پکن زمستونهای سردتری دارن همراه با برف!

چیز خاصی مد نظرت بود بپرس.
یکی از شهرایی که رفتم شنزن بود. البته بگم ما با تور نبودیم و همه جاها رو از طریق اینترنت تحقیق کردم. و تجربه کاملا شخصی است.
شنزن یکی از شهرهایی است که جدیده ولی خیلی سرسبز و زیباست.
ما هتل Days inn shenzhen بودیم و عالیییی بود.
http://www.booking.com/hotel/cn/shen-zhen-dai-si-jiu-dian-dong-men-dian.en.html?aid=311088;label=shen-zhen-dai-si-jiu-dian-dong-men-dian-svd5KZFP3HHX_t1ZQQs8GQS5792050683;ws=&gclid=CNzm1pXv8KgCFUV76wod-BmUCA
در مورد هتل و نظرات مسافران میتونی از سایت http://www.booking.com/ استفاده کنی.
یکی از جاهای که بهت پیشنهاد میکنم بری پارک Window of the World است. در این پارک ماکتی از بیشتر مناطق دنیا هست. البته ماکت که میگم خیلی طبیعی و زیباست. و دیدنش واقعا ارزش داره.
سایت پارک http://eng.szwwco.com/
ورودی 140 یوان - ساعت بازدید 9 تا 22- (ما از ساعت 10 تا 16 اونجا بودیم ولی هنوز قسمتهایی بود که ندیده بودیم.)
ما شنزن فقط 2 روز بودیم و زمان کافی برای گشتن نداشتیم. و با قطار به گوانجو رفتیم که حدود 1 ساعت طول کشید و خیلی راحت بود. از شنزن با کشتی میتونی به هنگ کنگ بری. اما فکر میکنم ویزای جدا میخواد.
در مورد حمل و نقل من از قبل نقشه متروها رو درآورده بودم و بیشتر با مترو جایی میرفتیم. و با مترو هم به این پارک رفتیم. قیمت تاکسی تا اونجا رو نمیدونم چند میشه. ولی متروها 2 و 5 و 10 یوانیبودن بستگی به طول مسیر.
یکی از سایت هایی که من توش اطلاعات درآوردم http://www.travelchinaguide.com/
در مورد پکن و گوانجو هم دفعه بعد توضیح میدم

یادتون باشه پروازتون czنباشه که واقعاافتضاهه.هم از نظربهداشت هم ازنظرسرویس دهی.من تور9روزه پکن وشانگهای رفتم روزاول واخرروکه دررفت وامدبودیم.دوپروازهم که از پکن به شانگهای داشتیم که کلی وقت گرفت.برنامه های تورهم خیلی فشرده است وکلاخیلی خسته میشیدولی سفرچین از اون سفرهایی که ادم بایدحتمایک باربره.هوای شانگهای وخصوصا هانگجوتابستون خیلی شرجیه.چینی هااکثراانگلیسی اصلا بلدنیستندبهخاطرهمین بابرنامه تورپیش بریدخیلی بهتره.چون مسافت هاهم خیلی طولانیه اگه بخواین خودتون همه جاهای دیدنی روبریدباتاکسی هزینتون زیادمیشه.البته کرایه تاکسی درچین تقریبامثل ایرانه ولی بعد مسافت زیاده.درموردغذاهم که دوستان گفتن مک دونالد کی اف سی وپیتزاهات شعبه دارن ولی بهتره که از غذاهای دریاییشون استفاده کنیدمخصوصاگوشت قرمزشون زیادقابل اعتمادنیست
جاهای دیدنی پکن:world park,دیوارچین شهرممنوعه میدان تیان ان من باغ وحش پکن کاخ تابستانی پارک هپی ولی مراکزخریدپکن:خ وان فوجینگ که بعضی برندهاروداره شبهاخیلی دیدنیه /یاشومارکت که لباس وکیف وکفش وبدلیجات داره برای خریدسوغاتی خوبه/سیلک مارکت که مثل یاشوه ولی یکم قیمتاش پایینتره ولی کیفیت جنسای یاشویکم بهتره. جاهای دیدنی شانگهای:برج تلوزیونی مروارید/باغ یویوان/گشت شب با کشتی روی رودخانه/اکروبات که پیشنهادمی کنم حتمابرید/یه جایی هم داره که حدودیک ساعت باشانگهای فاصله داره اگه بخواین تور میبردتون که میگن شبیه ونیزه جای قشنگیه مراکزخریدشانگهای:خیابان نانجینگ که دیدنیه یک قسمتش سنگفرشه وماشین رد نمیشه.اگر دنبال مارک هستید از اینجاخریدکنید/برای سوغات هم از باغ یوولوکال مارکت خریدکنید کلاکیفیت هتل هاباستاره هاشون نمی خوره.درانتخاب تورهم خیلی دقت کنید.بازم سوالی داشتیددرخدمتم
دوستای گلم خیلی لطف کردید. ممنون.
آفتاب جون لطف میکنی درباره مراکز خرید و قیمتها هم توضیح بدی.؟
مینا جون و بقیه دوستای گلم ممنون میشم هر چی به ذهنتون رسید رو واسمون بنویسید.
واقعا ممنون.
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
ماندانا جون سلام. من اطلاعی ندارم ولی شاید توی این دو تا تاپیک دوستان بتونن کمکت کنن.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=96764&PostID=4672902#4672902

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=96315&PostID=4673449#4673449
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
با سلام من برای سفر عید میخوام به چین برم با همسرم. ممنون میشم اگر آژانسی که به نظرتون برنامه ش دق ...

سلام عزيزم من مسافر چينم ميشه از چين بيشت بنويسي، از غذاها، خريدها، جاهاي ديدني ، بنظرت اونجا چطور بود؟

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

بچه ها به نظرم اگه خواستید قیمت تور اروزن و باکیفیت  بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من ازشون تور گرفتم کانتراش خیلی پیگیر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم.

لینکشون را برای تشکر اینجا می گذارمقیمت روز   تور ارزون و خوب  26709011