2789
عنوان

سفر چین؟؟؟؟؟

20797 بازدید | 31 پست
سلام. دوستان اطلاعات درباره سفر به کشور چین میخوام درباره هتل و غذا و حمل و نقل ، مراکز خرید و شرایط آب و هوایی و کلا هر اطلاعاتی که دارید.
راستی تو تاپیک تبادل اطلاعات سفری هم رفتم ولی خیلی اطلاعات زیادی نبود.
بیشتر تجربیات شخصیتون رو میخوام. ممنون
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چین نرفتم یا یه هتل برو که غذاهای ایرانی پخت می کنه یا تعدادی غذای آماده با خودت ببر حتی از بوی غذاشون هم حالت بهم می خوره البته برای خرید عالیه ، کیفیت های متفاو ت داره با قیمتهای خوب
من خودم کره رفتم 10 روز اونجا بودم تا حالا چنین مناظری ندیده بودم خیلی خوش گذشت اگه هزینه اش برات فرق نمی کنه برو کره جنوبی
چه " بی حساب " می بخشی و چه " با حساب " تسبیح ات می گویم ! (الله اکبر 34مرتبه ، الحمدلله 33مرتبه ، سبحان الله 33 مرتبه )

من پارسال رفتم البته چون همراه تیم بودم برام رایگان بود حدود دو میلیون بلیط و هتل در اومده بود ما سئول دو روز بودیم بعد رفتیم یه دهکده (که البته امکاناتش از شهرهای ما خیلی ببیشتر بود ) تلفظش دقیقا رو الان یادم نیست بهت بگم تقریبا مثل واحد پولشون بود (یوان ) همین جور چیزا ،‌مکانهای تاریخی مثل ما نداره ولی روی زمین توی کوهاش رو اونقدر زیبا درست کرده بودند که من که اینقدر شمال می رم تا حالا این جور جاهایی ندیدم البته 4 ساعت هم با اتوبوس رفتیم باور نمی کنی که با وجود 15 ساعت پرواز ( 8و 7 ساعت جدا ) وخستگی شدید حاضر نبودم چشمامو رو هم بزارم حتی اونجا هم فروشگاهایی داشت که توی تهران کم پیدا میشه مثل فروشگاههای بالای شهر اونم تقریبا تنوع جنس کیفیت که عالیه البته قیمتها هم از ایران بالاتره ولی خب کیفیت داره زیاد حرف زدم کاری داشتی بگو
اگه رفتی پشمون نمی شی
سوغاتی منم یادت نره
چه " بی حساب " می بخشی و چه " با حساب " تسبیح ات می گویم ! (الله اکبر 34مرتبه ، الحمدلله 33مرتبه ، سبحان الله 33 مرتبه )

آب و هواشم مثل ایران من تابستون رفتم اونجا هم گرم بود ولی بارون می یومد ،‌وقتی شروع می شد مثل سیل بود یک روز کامل می بارید ولی فرداش اصلا از آب و آب گرفتگی خبری نبود
اگه اسم دقیقش رو خواستی بگو که از دوستم بپرسم بهت بگم

به کدوم شهر میخوای سفر کنی. هر کدوم از شهرهاش متفاوته. چند روز میخوای سفر کنی؟
من پارسال 15 روزی چین بودم. (پکن - شنزن - گوانجو) . شاید بتونم کمکت کنم
فقط در مورد غذا بگم که حتما با خودت غذای آماده ببر. چون خیلی با ذائقه ما جور در نمیاد.
اینکه آب و هواش برای اواخر مرداد یا اوایل شهریور چطوره؟
جاهای دیدنیشون کجا هاست؟
به جز جاهای دیدنی و تاریخی ، جاهای تفریحی هم داره؟
از اونجا میشه خوب خرید کرد؟
واسه خرید سیسمونی خوبه اونجا(چون شنیدم chico مخصوصاً اسباب بازیهاش همش چینی هستش)
دوستای گلم ممنون.
راستش برای خواهرم میخوام البته شاید خودمون هم باهاشون همسفر شدیم.
میخوام درباره هر شهری که رفتید اطلاعات کسب کنم تا ببینیم کدوم شهرهاش واسه سفر بهتره.
در هر موردی از هتل گرفته تا جاهای دیدنی که رفتید و مراکز خرید والبته قیمتها میخوام بدونم.
خودم درباره شانگهای خیلی تو نت تعریف دیدم ولی میخوام تجربه شخصیتون باشه.
سوالای گلی جون سوالای منم هست.

راستی تابستون هواش چطوره؟؟
چون خواهرم بچه مدرسه ایی داره و میخواد بدونه کدوم وقت تو تابستون هواش بهتره؟؟؟
باز هم ممنون.
آنشرلی جون من چین نرفتم اما طبق تحقیقاتم توی نت فهمیدو که دیوار چین نزدیک پکن هست و تور میبره اما نمیدونم روی دیوار هم میشه رفت یا نه.