2789

تاپیک های قبلی تو خوندم. واقعا انقدر خودتو آزار نده تو مسئولیت داری ولی ضامن موفقیت بچه هات ک نیستی

خیلی ها بدون تیزهوشان نرفتن و پزشکی آوردن. رتبه یک ۶ سال پیش فکر مبکنم معدلش ۱۳ بود و روستایی. هرکس به اندازه تلاشش میبینه واقعا تیزهوشان هم ضامن موفقیت نیست. الان معدل تیزهوشانی های شهر ما کمتر از بعضی کلاس های دولتیه

به بچه هاتون انقدر فشار نیارید

به خودت انقدر فشار نیار که نمونه باشی

اگر میخوای مادر بدی باشی خودت و اونو اذیت کن بابت نرسیدن ها

ببین بچت چی میخواد بشه اون مجبور نیست ارزوهای تو رو زندگی کنه

مگر تو به میل پدرمادرت شدی و براشون هدفهای اونا رو محقق کردی؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تاپیک های قبلی تو خوندم. واقعا انقدر خودتو آزار نده تو مسئولیت داری ولی ضامن موفقیت بچه هات ک ...

وآقا از همه چیز سیرم دیگه نمیدونم چکار کنم هر چی دویدم رو یخ دویدم .خودم که به جایی نرسیدم بچه هام هم اینطور .دیگه تحمل این دنیا رو ندارم کاش میشد بدون گناه از زندگی انصراف داد .آخه چرا باید محکوم به زندگی کردن بشم

به بچه هاتون انقدر فشار نیاریدبه خودت انقدر فشار نیار که نمونه باشیاگر میخوای مادر بدی باشی خودت و ا ...

بگو چی کنم .از لحاظمعنوی هم بریدم دیگه حتی نمیتونم دعا هم بکنم

وآقا از همه چیز سیرم دیگه نمیدونم چکار کنم هر چی دویدم رو یخ دویدم .خودم که به جایی نرسیدم بچه هام ه ...

هدفهاتو واقع بینانه تر و قابل دست رس تر انتخاب کن بهشون میرسی انشالله

تو هم به زندگی خودت فکر کن بزار بچه ها خودشون راه برن استرس اونا رو نداشته باش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بگو چی کنم .از لحاظمعنوی هم بریدم دیگه حتی نمیتونم دعا هم بکنم

یکم بیشتر تو فکر روحیه خودن باش

بچه ها رو بزار به حال خودشون مادریتو کن تشویق کن اما حرص نخور از زندگی خودت لذت ببر

دور از جون کسی بچش مشکلی داشته باشه همه ترزوش اینه بچش شفا پیدا کنه .حالا شما چندتا بچه سالم داری بابت این خدا رو شکر کن

هدفهاتو واقع بینانه تر و قابل دست رس تر انتخاب کن بهشون میرسی انشالله تو هم به زندگی خودت فکر کن بزا ...

روم نمیشه از خونه برم بیرون از خونه میرم بیرون کلی مامان موفق میبینم که نصف من تلاش نکردن وفقط افتخار میکنن به بچه هاشون اما من سرافکنده و بی حوصله ام

یکم بیشتر تو فکر روحیه خودن باش بچه ها رو بزار به حال خودشون مادریتو کن تشویق کن اما حرص نخور از زند ...

شما درست میگی اما دست خودم نیست .شبا از اضطراب خواب ندارم کسی رو هم ندارم درد دل کنم .کارم شده غصه خوردن و التماس خدا که مرگم بده .اما انگار لیاقت مردن هم ندارم

مثلا چه هدفی .مغزم فلج شده

هدف من با شما فرق میکنه

اما هدف من اینه بچه هامو جوری بار بیارم از زندگی لذت ببرن با چیزای کوچیک شاد باشن .خودشونو مشغول نگه دارن

دخترم سال دیگه ششمه و تیزهوشان داره درسشم خوبه اما اصلن نه کلاسی ثبتنامش میکنم نه فشار میارم .کتاب داییشو(داداشم تیزهوشانی بود) گرفته گفتم هروقت حوصلت سر رفت بازی بازی بشین چندتاشو بخون .اگرم قبول شدی دوست داشتی برو دوست نداشتی نرو

چون مدرسشو دیدم هم خواهرشوهرم هر برادرم اونجا بودن خیلی به بچه استرس وارد میکردن

شما درست میگی اما دست خودم نیست .شبا از اضطراب خواب ندارم کسی رو هم ندارم درد دل کنم .کارم شده غصه خ ...

به نظرم این استرست ریشه در جای دیگه داره

همین مقایسه کردن .احساس کمبود کردن .شاید نگران قضاوت بقیه بودن

بابا بیخیال هیچی قرار نیست بشه

اونی که بچش پزشک هم بشه باز الزاما خوشبخت نیس

هدف من با شما فرق میکنه اما هدف من اینه بچه هامو جوری بار بیارم از زندگی لذت ببرن با چیزای کوچیک شاد ...

شما با شعور هستی و آگاه اما من نادان بی شعورم .دیروز یه مامانی همه اش از بچه هاش تعریف میکرد از دخترش که پزشکی میخونه و محجبه .ودختر دیگش که شاگرد ممتاز هست .شوهرش گچکار بود و خودش خانه دار از حسادت دق کردم

به نظرم این استرست ریشه در جای دیگه داره همین مقایسه کردن .احساس کمبود کردن .شاید نگران قضاوت بقیه ب ...

من دیگه جز بچه هام چیزی برام مهم نیست خودم که به فنا رفتم همه امیدم به اینا بود که اینها هم اینطوری شدن