2789
شما در مورد انرژی درمانی چیزی میدونید

طرفش نرفتم .این علم های جدید رو قبول ندارم .یه جا رو درست میکنن ده جای دیگه اسیب میزنن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

شما با شعور هستی و آگاه اما من نادان بی شعورم .دیروز یه مامانی همه اش از بچه هاش تعریف میکرد از دختر ...

نه عزیزم اینطور نیست شما فقط یه مادر استرسی هستی که فکر میکنی با موفقیت رسیدن بچه هات حالت خوب میشه

درصورتی که اوناهم به بالاترین حد برسن باز این حس همراهت خواهد بود

انشالله که بچه هات موفق خواهند بود

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینم بگم خودم هم استرسی هستم اما درمورد چیزاهای دیگه مثل ارتباط با خانواده شوهرم از اونطرف خیلی حالم خراب میشخ با قضاوتهاشون با رفتارهاشون با رابطشون با فرزندم

درکل هممون داریم این مشکلو به شکلهای مختلف

عزیزم تیزهوشان چیزی نیست اینقد براش تلاش میکنی بچه سالم تحویل میدی یه روانی تحویل میگیری من خودم یه نمونش نه تنها من کل کلاس ما فقط دونفر قبول شدن همه پشت گنکوریم با رتبه های افتضاح شاید بگی معلم هاتون خوب نبودن نه بودن اینقد فشار روانی زیاده رو ادم که واقعا نمیکشی اون دونفر یکیشون پزشکی قبول شد ولی یه روانی کامل شد قرص اعصاب مصرف میکنه تازه پدرش هم پزشکه واقعا نمیدونم سلامتی بچت مهم نیست برات من خودم هزاران مریضی گرفتم از وقتی رفتم تیزهوشان موهام همینجوری میریخت رفتم دکتر گفت اصلا این مریضی ها برای سن تو نیست چیکار میکنی با خودت که این چیزا رو گرفتی و من ودخترانه بودم پسرانه هم امسال دونقر خودکشی کردن و فوت شدن چند نفرم خودم دیدم افسرده ان دارو مصرف میکنن تو شهر ما نمیتونم شهرمو بگم شناسایی میشم تو سال های مختلف چرا دق کنی شما هم بگو دخترت درسشو بخونه تیزهوشان یا نمونه رفتن دلیل بر پزشکی نیست هیچ ربطی اینا ندارن به هم هیچ ربطی نداره پدر و مادر ها هرگز نخواهند فهمید که تیزهوشان چه فشاری رو بچه میاره،ولی این بچه هست که باید این حجم از فشار رو تحمل کنه و صداشم در نیاد تهشم دل زده میشه از درس شایو حرفامو متوجه نشید میتونید اجبار کنید دخترتون بره تیزهوشان ولی تاوان بدی میدید بابتش هم شما هم بچتون بیشتر بچتون شپا به هر حال یه درصد از فشارایی که رو اون هستو هم هم نمیتونید درک کنید اینومن نمیگم تجدبه نزدیک به ۵۰ خانواده هست که میگم خیلی هم پزشکی میشن ولی این دلیل نیست که مدرسه باعث یوده فقط فقط تلاششون بوده فقط تلاش لطفا دوتا مصاحبه دانشجو ها رو گوش بدید متوجه میشید ببخشید اگر لحنم تنده ولی من تاوان بدی دادم هر گز دوست ندارم کسی دیگه اینا رو تجربه کنه شما هم خود دانی

شما داشته هات رو نمیبینی زندگیت رو مقایسه میکنی توقع داری اونا آرزوهای شما رو براورده کنن یعنی در واقع میخواید موفق بشن که پزشونو بدید نمیدونم واقعا شایدم من اشتباه متوجه شدم بچتون میتونه پزشک نشه ولی شما بازم بهش افتخار کنید ربطی نداره مادر بودن یعنی عشق بی قید و شرط تا حدودی من نگرانیتون رو درک میکنم شما مادرید زحمت گشیدین دوست دارین الان وقت ثمر بچتونه ولی اینو یادتون باشه بچه شما خودش یه ادمه حق انتخاب داره اون خوب و بدو تشخیص نمیده شما باید نشونش بدی نه که شما هم تصمیم اشتباه رو بگیری بایو یدونی چی برای بچت خوبه نه اینکه از نظر مردم چی خوبه چون مردم پزشکی براشون بالاست پس بره پزشکی این شد دلیل همش تحت تاثیر حرف مردمه پزشکی ید نیست اصلا رشته خوبیه ولی نه قیمت هر چیزی

دیگه اخرین حرفمو میزنم و چیزی نمیگم بگم که خیالتان راحت شه دخترتون بدای قبولی نیاز داره به علاقه و اراده زیاد و یه سری کتاب و محیط اروم و اموزش خی حالا اموزش از کجا هست میتونه از مدرسه باشه میتونه ویدئو اموزشی تو گوشی ببینه اگر وضع مالی خوبی دارین بره کلاس خصوصی و یه مشاور که راهنماییش کنه داشتن مشاور الزامی نیست ولی باشه بهتره همین بازم میگم ۹۰ درصد اراده و تلاشش مهمه ۱۰۰ها نفر تو شهر خودم دیدم که تو مدرسه داغون پزشکی قبول شدن وگر تلاشش رو کنه به امید خدا قبول میشه جای نگرانی نیست شما نگران باشی اون بچه هم نگران میشه شما باید بهش اعتماد به نفس بدی این حرفایی که زدم ازم به دل نگیر دلسوزانه گفتم بازم هر طور خودت صلاح میدونی

دیگه اخرین حرفمو میزنم و چیزی نمیگم بگم که خیالتان راحت شه دخترتون بدای قبولی نیاز داره به علاقه و ا ...

ممنون عزیزم که برام وقت گذاشتی لحنم اصلا تند نیست من نیاز دارم یکی کتکم بزنه شاید این حرفها بره تو گوشم .من آدم بشو نیستم خدا خفم کنه فقط مردن میتونه منو آروم کنه .اما حرفهات خیلی خوب بود ممنونم

بعضی ها مثل شما میگن تیزهوشان فشار زیاده بعضی ها هم میگن عالی هست و باعث پیشرفته نمیدونم .میگم نظرت در مورد قلم چی .چی هست خوبه یا نه

ممنون عزیزم که برام وقت گذاشتی لحنم اصلا تند نیست من نیاز دارم یکی کتکم بزنه شاید این حرفها بره تو گ ...

خواهش میکنم امیدوارم حرفام مفید واقع بشه و بتونی تصمیم درستی بگیری خدانکنه اینجوری نگید اون بچه به شما نیاز داره

ازمون قلمچی خوبه من خودم میرفتم جامع آماری خوبی داره تقلب توش زیاده ولی کسی گه میره باید به درصد هاش توجه کنه نه به ترازش اگر دخترتون کلاسه دهمه زمان مناسبی هست که ثبت نامش کنید البته بگم که پیشروی قلمچی بالاست برای گسی خوبه که پایه قوی داره من خودم ۶ سال تیزهوشان بودم سال اخر میخواستم در بیام چند تا دوستام در اومدن امسال همشون قبول شدن فرهنگیان رفتن پی زندگیشون ماییم که موندیم پشت کنکور

جو تیزهوشان جو به شدت رقابتی و ناسالمی هست کسی که میگه تیزهوشان خوبه احتمالا والدین بوده نه دانش اموز چون میگم که والدین اصلا از پشت پرده خبردار نمیشه که بچش داره با چه چیزایی میجنگه

میتونید از دانش اموزانش هم بپرسید برای ماخیلیا حتی مجاز به انتخاب رشته هم نشدن بعضیا اصلا کنکور ندادنما امسال شهرمون نزدیک ده تا پزشکی تهران داشت و اکثرشون گفتن ما خارج از مدرسه کلاس میرفتیم حتی یکی از دوستای من خودش که پزشکی قبول شد همون که گقتم قرص مصرف میکرد کلا برای همه درساش کلاس میرفت و کلا اصلا کاری به مدرسه نداشت نمیومد سر کلاس

کلا به هیچ عنوان نفرستش اگر فرستادی هم باید خیلی صبر و تحملت ببری بالا دخترت خدایی نکرده ممکنه مریض بشه ناامید بشه افسرده بشه عصبی بشه ختی افکار خودکشی هم تو کسایی که میرن تیزهوشان خیلی بیشتر از بقیه هست اینا رو نمیگم بترسی دارم جلو جلو میگم بدونی تا حد امکان نفرستش بفرستش مدرسه عادی یه ازمون هم ثبت نامش کن با یه مشاور خوب از کلاس دهم برای کنکور شروع کنه زود تر نمیخواد چون زده میشه ما دیگه کتابو میبینیم معذرت میخوام میخوایم بالا بیاریم از بس ۶ سال رنگ هیچی جز کتاب ندیدیم مقایسه اش هم نکن این کار سمه نگو بچه ی فلانی این شد تو نشدی حتی اگر ناامید هم شد باهاش حدف بزن کنکور یه راه مبهمه طبیعیه که ادم گاهی خسته بشه نا امید بشه ولی اگر تلاشش رو کنه حتما میشه حتی اگر دیدید علاقش معلمی بزارید بره مانع علاقش نشید اون قراره تا اخر عمر با اون شغل زندگی کنه فردا شما رو مقصر میکنه من خودم فرهنگیان علاقه نداشتم به اصرار خانواده رفتم مصاحبه اینا با تراز بالا ببشترین تراز مصاحبه رو من داشتم تو شهرمون انصراف دادم چون علاقه نداشتم

سعی کنید به دختر تون انرژی و انگیزه بدید بگید تو میتونی که باور کنه میتونه کمبود هاش رو نگید جلوش که نا امید بشه ولی چشم بسته خواسته هاش رو قبول نکنید سبک سنگین کنید همونطور که گفتم اون بچش و خوب و بد خودشو نمیدونه شما به عنوان بزرگ تر راهنمایی کنید از همین الان اگر که کلاس ششمه ریاضیش رو قوی کنید پایه ریاضی که قوی باشه برای فیزیک و شیمی هم کمک شایانی میکنه

انشالله موفق میشن

وآقا از همه چیز سیرم دیگه نمیدونم چکار کنم هر چی دویدم رو یخ دویدم .خودم که به جایی نرسیدم بچه هام ه ...

عزیزم اینطور فکر نکن. مسلما درسو تلاشت و آگاهیت روی رشد بچه هات تاثیر داشته. بهشون استرس نده بزار کم کم بخونن میرسن

واقعا هم تیزهوشان اونقدرا ک فکر میکنی تاثیر گذار نیست.

خواهش میکنم امیدوارم حرفام مفید واقع بشه و بتونی تصمیم درستی بگیری خدانکنه اینجوری نگید اون بچه به ش ...

ممنون عزیزم باورت نمیشه چقدر حرفات حال منو خوب کرد رفتم چند تا از مصاحبه ها با نفرات برتر کنکور رو دیدم واقعا خوب بود .کاش همیشه با من حرف بزنی چقدر خوب حرف میزنی پخته و دلنشین تو واقعا باهوش بودی که رفتی تیزهوشان بالاخره هوش کلامی خوبی داری .اگر برای تو سخت بوده حتما برای بچه منم سخت خواهد بود کاش بیشتر بتونم باهات حرف بزنم از تجربیات مدرسه برام بگی

ممنون عزیزم باورت نمیشه چقدر حرفات حال منو خوب کرد رفتم چند تا از مصاحبه ها با نفرات برتر کنکور رو د ...

خوشحالم که تونستم کمکت کنم دوست داشتی درخواست بده اگر سوالی داشتی بپرس با کمال میل جواب میدم