خواهش میکنم امیدوارم حرفام مفید واقع بشه و بتونی تصمیم درستی بگیری خدانکنه اینجوری نگید اون بچه به شما نیاز داره
ازمون قلمچی خوبه من خودم میرفتم جامع آماری خوبی داره تقلب توش زیاده ولی کسی گه میره باید به درصد هاش توجه کنه نه به ترازش اگر دخترتون کلاسه دهمه زمان مناسبی هست که ثبت نامش کنید البته بگم که پیشروی قلمچی بالاست برای گسی خوبه که پایه قوی داره من خودم ۶ سال تیزهوشان بودم سال اخر میخواستم در بیام چند تا دوستام در اومدن امسال همشون قبول شدن فرهنگیان رفتن پی زندگیشون ماییم که موندیم پشت کنکور
جو تیزهوشان جو به شدت رقابتی و ناسالمی هست کسی که میگه تیزهوشان خوبه احتمالا والدین بوده نه دانش اموز چون میگم که والدین اصلا از پشت پرده خبردار نمیشه که بچش داره با چه چیزایی میجنگه
میتونید از دانش اموزانش هم بپرسید برای ماخیلیا حتی مجاز به انتخاب رشته هم نشدن بعضیا اصلا کنکور ندادنما امسال شهرمون نزدیک ده تا پزشکی تهران داشت و اکثرشون گفتن ما خارج از مدرسه کلاس میرفتیم حتی یکی از دوستای من خودش که پزشکی قبول شد همون که گقتم قرص مصرف میکرد کلا برای همه درساش کلاس میرفت و کلا اصلا کاری به مدرسه نداشت نمیومد سر کلاس
کلا به هیچ عنوان نفرستش اگر فرستادی هم باید خیلی صبر و تحملت ببری بالا دخترت خدایی نکرده ممکنه مریض بشه ناامید بشه افسرده بشه عصبی بشه ختی افکار خودکشی هم تو کسایی که میرن تیزهوشان خیلی بیشتر از بقیه هست اینا رو نمیگم بترسی دارم جلو جلو میگم بدونی تا حد امکان نفرستش بفرستش مدرسه عادی یه ازمون هم ثبت نامش کن با یه مشاور خوب از کلاس دهم برای کنکور شروع کنه زود تر نمیخواد چون زده میشه ما دیگه کتابو میبینیم معذرت میخوام میخوایم بالا بیاریم از بس ۶ سال رنگ هیچی جز کتاب ندیدیم مقایسه اش هم نکن این کار سمه نگو بچه ی فلانی این شد تو نشدی حتی اگر ناامید هم شد باهاش حدف بزن کنکور یه راه مبهمه طبیعیه که ادم گاهی خسته بشه نا امید بشه ولی اگر تلاشش رو کنه حتما میشه حتی اگر دیدید علاقش معلمی بزارید بره مانع علاقش نشید اون قراره تا اخر عمر با اون شغل زندگی کنه فردا شما رو مقصر میکنه من خودم فرهنگیان علاقه نداشتم به اصرار خانواده رفتم مصاحبه اینا با تراز بالا ببشترین تراز مصاحبه رو من داشتم تو شهرمون انصراف دادم چون علاقه نداشتم
سعی کنید به دختر تون انرژی و انگیزه بدید بگید تو میتونی که باور کنه میتونه کمبود هاش رو نگید جلوش که نا امید بشه ولی چشم بسته خواسته هاش رو قبول نکنید سبک سنگین کنید همونطور که گفتم اون بچش و خوب و بد خودشو نمیدونه شما به عنوان بزرگ تر راهنمایی کنید از همین الان اگر که کلاس ششمه ریاضیش رو قوی کنید پایه ریاضی که قوی باشه برای فیزیک و شیمی هم کمک شایانی میکنه
انشالله موفق میشن