2777
2789
عنوان

شوهر نمک نشناس آدم فروش😤

4931 بازدید | 127 پست

هر دفعه تعطیلات میشه ابجیشو نانزدش میان خونه منه تازه عروس و همه برنامه هامو گند میزنن توش.با وجود اینکه خونه پدر شوهرم 10 دقیقه با اینجا فاصلشه میان و خونه منو ب ... میکشن.کثیف کاری میکنن تشکام همش لکه شده.دیروز یادم رفته بود پلاستیک بندازم تو سطل اشغال ی دستمال پارچه ای انداخته بودن تو سطل😵 الان پسره حموم بود لباساشو خیس خیس پهن کرد رو بند رخت اب لباسا کل سرامیکارو گرفت.دیشب ب زور بالشمونو ک برا شوهرمه گرفت بزاره زیر سرش😵همشم دستور میدن. 

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

با تمام این کثافت کاریا من میزارم ب حساب مهمون خونم بودن و چیزی نمیگم و نهایت پذیرایی رو میکنم.اما از همون دیروز بعد از ظهر طبق معمول همیشه ک اینا چترشونو باز میکنن اینجا شوهر من برا من قیافه گرفت و اعصابمو ریخت بهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبم بعد صبونه همشونم پاشدن رفتن من موندم خونه😐 بهش گفتم چرا قیافه میگیری و این حرفا بعد یکم حرف بهم گفت زورت میاد مهمون اومده.ب ولای علی ب خدا من هیچی کم نزاشتم و بی احترامی نکردم

بهش گفته بودم وسیله بگیره برا شام الان میگیره لازم نکرده

میخوام جیغ بزنم😢