2777
2789
عنوان

شوهر نمک نشناس آدم فروش😤

| مشاهده متن کامل بحث + 4931 بازدید | 127 پست
فدایت😚😚 ببین بخداا اطرافیان در جریانن ب اینا رو بدی دگ پیاده نمیشن نمونش زندگیه جاریم بارها رفته ق ...

چقدم حاضرجوابی.حالا من بودم فوقش میگفتم مودب باشید این چه حرفیه که میزنی،زنه بزرگ.بعدشم اخمو تخمو قهر.اماتو خوب اومدی.افرین

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
تو رو خدا،تا این حد!!!!!چخوب سوهرت باتوئه،داده اسو خوندی و جوابشم خودت دادی.دم شوهرت گرم.خوشبحالت

دیدم رف تو فکر بعد خوندن پیام گفتم چیشده گف بیا بخون نگفتم اینا ازدماغمون درمیارن خوندم گفتم ج بدم سوتفاهم رفع شه دلخور نباشن؟ گف بده بعد پیامارو پاک کردم گفتم عزیزم کلن خذف کردم اساتو میخونی ناراحت میشی سفر بهت خوش نمیگذره😆😆 البته چون ماهی دوبار تنها میره شهرستان لابد یحرفایی زدن ولی بمن چیزی نگف

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدشوهرت حامیته!!!@رمز موفقیتت چیه که اینقد پشتته؟

😁😁کلن از اول ک من عروسشون شدم سعی میکردن روم تسلط داشته باشن ولی ازاونجایی ک من بقول مامانم زبونمو از عمم ب ارث بردم نذاشتم ب هدفشون برسم البته یکی دوسال اول خیلی تو زندگیم پررنگ بودن کلن مادرشوهرم عاشق چزوندنه  و اینو شوهرم خوب میدونه من مامان بزرگمو خییییلی دوس دارم اینو میدونس اوایل هرزگاهی حرفشو میکشید وسط میگف شنیدم جونیاش فلان بوده و.. منم حسابی ناراحت میشدم یبار شنیدم شوهرم بهش گف میدونی حساسع رو مامان بزرگش عمدا میگی من اخلاقتو خوب میشناسم گف اره از قصد میگم بتوام ربطی نداره، دگ دیدم شوهرم قشنگ فهمیده ک قصد آزارمو دارن هرچی گفتن باکمال ادب ج دادم و بلافاصله وقتی شوهرم میاد بهش میگم اابته اینم بگم مادرشوهره من فووووق بددهنه حتی یبار بهم گف اوووه چقد مینازی از آب درس شدی دگ😐😐😐 ولی پشت سرم شنیدم گفته پسرمو دعایی کرده بگه بمیر دراز میکشه میمیره ،بگذریم ولی در کل شوهرم خودش خوبه بحثی پیش بیاد با کمال دانایی مدیریت میکنه 😄

چقدم حاضرجوابی.حالا من بودم فوقش میگفتم مودب باشید این چه حرفیه که میزنی،زنه بزرگ.بعدشم اخمو تخمو قه ...

😝😝😝مادرشوهرم همیشه میگه جواب ندی همون لحظه باد میکنی میمیری

خواهر گلم میدونم تحمل همچین آدما برات سخته ولی اونا هم حتما پیش شما راحتن که میان خونه شما,احساس صمیمیت می کنن چند وقته دیگه عروسی می کنن تموم میشه می ره نزار تو این دوران عقدشون خاطره بد تو ذهنشون از تو بمونه.اونا شعور ندارن مراعات کنن ولی تو که شعور داری که درک شون کنی

دیدم رف تو فکر بعد خوندن پیام گفتم چیشده گف بیا بخون نگفتم اینا ازدماغمون درمیارن خوندم گفتم ج بدم س ...

بابا تو دیگه کی هستی،زن به تمام معنایی واقعا😂😂😂😂

😁😁کلن از اول ک من عروسشون شدم سعی میکردن روم تسلط داشته باشن ولی ازاونجایی ک من بقول مامانم زبونمو ...

خوبه،آفرین داره شوهرت.قدرشو بدون