2777
2789
عنوان

شوهر نمک نشناس آدم فروش😤

| مشاهده متن کامل بحث + 4931 بازدید | 127 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شبم بمونه خونه باباش به امید شوهرت نمون خودت به خواهرشوهرت تذکر بده فک کنم باهم صمیمی هستین که ...

ن بابا ازش مث سگ متنفرم.اشعال از بس پرروعه میاد میگه ما دیگه صاحب خونه ایم

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  
استارتر بهت بر نخوره هااااا ولی انننقدر بدم میاد از آدمایی که جقشونو نمیگیرن بعد اه و ناله میکنن 

خب عزیزم به خواهرشوهرت بگو دستمالشو انداخته اونجا و اصلا رو نده که بیان خونت 

قبل تعطیلات زنگ بزن بهش بگو اگه قصد دارین بیاین ما نیستیم 

نهایتا بهش بر میهوره قطع رابطه میشه دیگه؟به درک 

یا اصلا شوهرت باهات قهر میکنه؟ 

یه باره تموم میشه میره

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

اولا عفت کلام برای یه خانوم خیلی مهمه ‌دوما اگه راهشو بلد باشی با محبت و سیاست جمعش میکنی.اوقات خودت وشوهرتم‌تلخ نمیشه

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
مردا همینن هرکاری که خانوادشون بکنن ایرادی نداره ، حق اعتراض هم نداری که 😒😒😒

دقیقا.پروفایل خودتی؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اولا عفت کلام برای یه خانوم خیلی مهمه ‌دوما اگه راهشو بلد باشی با محبت و سیاست جمعش میکنی.اوقات ...

چجوری جمع کنم؟ از صب هی دارم ب شوهرم میگم عزیزم حیف نیس الکی اوقات تلخی میکنی روز تولدت هی ناز میخرم ناز میکشم.تهش برمیگرده چرتو پرت تحویل من میده.والا بخدا منم تا ی جایی صبر دارم

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜