2777
2789
عنوان

زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 13360 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خودت داری. جواب خودتو میدی میگی اوایل کوتاه میومدی اونم چیزی نمیگفت چرا همینو ادام ...

خوب هر ادمی تا یه جا تحمل داره

یادمه همون موقع ها هم میگفتم بهش وقتی دعوا میشه من کوتاه میام توام کوتاه بیا بس کن انقدر ادامه نده نزار قبحش بریزه نزار من خجالتم بریزه

شاید تو نامزدی و عقد 1 سال طول کشید تا شد الان که جوابشو میدم

یعنی میگم به نظرم اگه مردی دوس نداره زنش جواب بده نباید تحریکش کنه نباید خودش یادش بده که چطور جواب بده

چند سالته مگه؟  ببین اشتباه خیلی بزرگی کردی نباید کردارو اونقدر عصبانی کرد مردا عصبانی بشن کنت ...

اره میشد صبوری بیشتری بکنم ولی نه بعد از اینکه زد

اره ممنون به مامانم میگم با مادرش صحبت کنه جدی

اللن هی نشینید با خانواده ت مرور کنید   حرص بخورید. سعی کنید فضای خونه رو زورکی و تصنعی هم شده، شاد کنید. بگید فعلا تا خبری از اونور نشه هیچ فکری نمیکنیم و تصمیمی نمیگیریم. خانواده دور همیم و خدا هم بزرگه و چو فردا شود، فکر فردا کنیم.

فک کنید مهره سیاه شطرنجید. فکرت از مرور خاطرت خالی کن.‌ خودت تکی برو پیش مشاور. روان شناس. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
ممنونم ازت منتظرم ببینم مامان و بابام چه میکنن مسلما اونا بهترین راهو انتخاب میکنن منم اگه اشتی کر ...

منم عین خودت بودم وقتی حرف میزنی انگار منی البته همسرم تا حالا دست روم بلند نکرده ولی ما باید فقط تمرکزمون رو از رو همسرامون برداریم و به علاقه مندیای خودمونم برسیم اینجوری خیلی بهتره سکوت هم خیلی جاها جواب میده 

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد
عزیز الان هیچ کاری نکن. گاهی باید فقط صبر کرد و هیچ کاری نکرد. خودت هم معلومه قصد جدی طلاق نداری. ول ...

ممنونم حتما همین کارو میکنم مرسی عزیزم

من واقعا میخواستم حرف بزنم میدونم این مسائل خیلی جزئیه به شرطی که قبول کنه اشتباه کرده به طلاق فکر نمیکنم

منم عین خودت بودم وقتی حرف میزنی انگار منی البته همسرم تا حالا دست روم بلند نکرده ولی ما باید فقط تم ...

همینه منم دیگه واقعا کاریش ندارم

حتی اشتی هم کنیم ادم سابق که نمیشم

فقط میشه همسرم نه دوستم

اهان اونوقت شما اصلا دعوا نکردید و همیشه با سیاست و درایت زندگی رو سپری میکنید خوبه خوش به حالتون ...

عزیزم بعضیا تو سری خوردنو لال شدن و سیاست و همسرداری میدونن به دل نگیر

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
همینه منم دیگه واقعا کاریش ندارم حتی اشتی هم کنیم ادم سابق که نمیشم فقط میشه همسرم نه دوستم

نه که بری تو فاز تحویل نگرفتن و ... میگم یعنی یکم برای خودت وقت بذار با دوستات اینور اونور بری باشگاه بری کارایی که دوس داری 

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد
عزیزم بعضیا تو سری خوردنو لال شدن و سیاست و همسرداری میدونن به دل نگیر

من هی میگم میدونم اگه صبر میکردم اینطوری نمیشد

ولی بزنه تو گوشم من صبر کنم بازم؟

نه دیگه اشتباه کردم ادامه دادم

ولی اون غلط اضافه کرد که زد

من زدم اخه اون داشت خفم میکرد

جدی من نباید میگفتم؟ وقتی داره رو دهنم فشار میده نزنم؟ پس هر کی از راه میرسه بزنه تو سرم راه بره دیگه

نمیدونم شایدم اینا موفق تر باشن

شاید شوخی شوخی از یه بنزین بزن من طلاق گرفتم و اینا با همین ارومیشون 100 سال زندکی کردن

خوب هر ادمی تا یه جا تحمل داره یادمه همون موقع ها هم میگفتم بهش وقتی دعوا میشه من کوتاه میام توام ک ...

متوجه م چی میگی 

من خودم نمیتونم جلوی زبونمو بگیرم میشه در اصل ما خودمون نمیخایم

منم شوهرم جلسه اول که صحبت کردیم گفت من فقط یه چیز میخام تو زندگیم اونم ارامش چون خونه بابام آنقدر جنگ و‌دعوا دیدم دلم نمیخاد بشم مث‌اونا‌‌ و هیچ وقتم نمیخام کسی از انفاقی که تو زندگیم خبردارشه حتی پدرو‌مادرمون..

ما دوتاآدم که زمین تا آسمون چه از نظر فرهنگی چه اخلاقی فرق داشتیم  

اون یه آدم کاملا آروم با ده کلاس سواد

من یه آدم لیسانسه با یه اخلاق تند و زبون تلخ..

میدونی از زندگی باهاش یه چیزی فهمیدم اون از من که تحصیل کرده م یه توقعی داره که شاید اگه با یکی مث خودش ازدواج می‌کرد نداشت 

منم مث تو باهاش اتمام حجت کردم هیچ وقت مزار رومون به هم باز بشه که اگه شد من به کسی بند نیستم  

الان یه سال ازدواج کردم یاد گرفتم که میشه این زبونم کنترل کنم حرف نزنم سکوت کنم

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
خیلی سخته    

میدونم عزیز.‌توکل بر خدا. یه کم با دعا و .... سرت گرم کن. اگه خواهری، یا دوست نزدیکی هست با هام برید بیرون. ولی راج ب این مساله حرف نزنید. برید پارک سینما. فیلم بگیرید خونه بذارید.‌غذا جدید یا خاص درست کنید واسه خانواده.‌کتاب یا مطااب طنز بخون.از خانواده ت هم بخواه ک راج ب این مسایل حرف نزنن.‌ ذهنتون منحرف کنید. هرچی فک کنید بدتره.‌ اکه فرصت یه سفر حتی یک روزه دازید، حتما برید. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
نه که بری تو فاز تحویل نگرفتن و ... میگم یعنی یکم برای خودت وقت بذار با دوستات اینور اونور بری باشگا ...

واقعا خستم

قبل از ازدواج اسب سواریو زومبا و هزارتا کلاس کوفتی دیگه میرفتم الان اصلا

بعد تازه واسه یه خرید سری پیش میگفت تو ملاحظه منو نمیکنی

میخوام دیگه نه پولی کمکش کنم نه انقدر باهاش رفیق باشم

دلیل نداره همه با شوهراشون دوست باشن که من اب میخورم اطلاع میدم