2777
2789
عنوان

زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 13356 بازدید | 134 پست
منم از همین میترسم دیگه قبح قضیه ریخت حالا تقی به توقی بخوره میخواد بزنه منم ادم کتک خوردن نیستم یکی ...

نه سخت بگیر  برو شکایت کن یا حداقل بزرگترارو جمع کن تعهد کتبی بگیر ازش خدیرم برگرد سر زندگیت 

من الان چیکار کنم  چی درسته واقعا

من نميشناسم شوهرتو 

صبر كن منت كشي كنه اما ناز نكن زياد چون خودتم مقصر بودي 

ديگه نذار مشكلاتتون و رو خانواده ها متوجه بشن ممكنه شما تا شب اشتي كنيد و باهم ببگو و بخند كنيد اما بقيه فراموش نميكنن مامان باباتم گناه دارن همش غصه شمارو بخورم واسه دعواهاي بيخود 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما رو چه به زندگی زناشویی ...از همسر داری هیچی بلد نیستین .لج و لجبازی ...بدو برو طلاقتو بگیر.  ...

اهان اونوقت شما اصلا دعوا نکردید و همیشه با سیاست و درایت زندگی رو سپری میکنید

خوبه خوش به حالتون

ممنون از کمک و هم فکریتون

با تحقیر من میره بالا؟ الان که بیشتر خوارو خفیف میشه به هرکی بگن زده تو گوش زنش قاطی میکنن براش ح ...

وقتی برای کسی لقمه بزرگی باشی مجبوره خوردت کنه تا اندازه بشی.حالا یا با بی احترامی یا با کتک.

با صحبت و دلجویی درستش کن.صبر و حوصله به خرج بده. جوری رفتار کن حس برتری پیدا کنه.خودش فهمیده از تو پایین تره حساس شده

نه سخت بگیر  برو شکایت کن یا حداقل بزرگترارو جمع کن تعهد کتبی بگیر ازش خدیرم برگرد سر زندگیت&nb ...

شکایت نه ولی باید جدی پیش بره من تنها واقعا نمیتونستم

بعضیا اومدن میگم بچه ای برو طلاق بگیر

شما بگید من میدونم میتونستم صبوری کنم و نزارم به اینجا برسه ولی تا زمانی که نزده بود

بعدم خیلی وقتا واقعا خون به مغز ادم نمیرسه من واقعا نمیتونستم هیچی نگم چون به نظرم حرف بدی نزده بودم خوب معلومه زور میاد بهم که دعوا کنه

دستشو رو دهنم فشار میداد الکی نزدم ولی واقعا اون لحظه قابلیت کشتنشم داشتم نمیدونم چمه صبرم خیلی ک ...

الان که به خانواده کشیده شده هیچی بذار مادرت با مادرش تماس بگیره یه قرار بذاره بیاد با هم درست مثل دوتا انسان عاقل صحبت کنید و خط قرمزهاتونو بگید و بعد که برگشتی فقط صبرتو ببر بالا لجبازی نکن چون بدتر میشه و مطالعه کن کتایهایی در مورد زندگی زناشویی یا شناخت مرداس اینارو بخون تاثیر داره و به خودت مطمئن باش و این قولو بده که لایق بهترین زندگی هستی یه چیزیم یادت نره بهونه گیریاشو و نکته درآوردناش رو ندید بگیر اهمیت نده اصلا درست میشه و محبت کن محبت و عشق جادوی هر زندگیه سخته ولی مطمئنم میتونی

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد
من نميشناسم شوهرتو  صبر كن منت كشي كنه اما ناز نكن زياد چون خودتم مقصر بودي  ديگه ن ...

دلم واسه مامان بابام کبابه

ولی نمیگم کاش نمیگفتم کتک بود شوخی نبود باید جلوش گرفته بشه

به خدا هر هفته دعوا داریم یکیشم نگفتم تا حالا

حتی سر سوزنی حرف از خونمون بیرون نمیره

ولی واسه کتک نتونستم نگم ترسیدم

استارتر سه بار گفتم باز میگم  بسته دیگه از کسی نظرخواهی نکن دارن بهت عذاب وجدان میدن که تقصیر تو بود  تقصیر تو بود  تو هم داره باورت میشه   سه بار گفتم بازم میگم کوتاه نیا  امروز یه چک بزنه کوتاه بیای فردا دو تا میزنه    پسفردا بچه هاتم میزنه   مامان من اول زندگیش کوتاه اومد باعث شد ما هم شب و روزمون کتک بشه   من بیشتر از تو  دلم برا بچه های ایندت میسوزه که ایندشون مث من جهنم نشه   اگه مامانم همون اول جنگ ب پا میکرد میترسوندش الان ما هم انقد تو بچگی و نوجوونی کتک نخورده بودیم  روحیشون داغون میشه همینطور که الان من روحیم داغونه و هر شب کابوس کتک میبینم    نزار این حرفای منو بچت تو ایندش تکرار کنه که اگه مامانم......

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
وقتی برای کسی لقمه بزرگی باشی مجبوره خوردت کنه تا اندازه بشی.حالا یا با بی احترامی یا با کتک. با صح ...

ولی به خدایی که بالاسره من هیچ وقت بهش نگفتم بالاترم یا بزرگترم یا نزاشتم حس کنه این چیزا رو

یا حداقل اگه بوده هم از قصد نبوده

همیشه هم ازش تعریف کردم

راجبه کارش راجبه خودش

دلم واسه مامان بابام کبابه ولی نمیگم کاش نمیگفتم کتک بود شوخی نبود باید جلوش گرفته بشه به خدا هر ه ...

اره عزيزم 

واسه دست بزنش حتما يه فكري بكن 

حالا كه بابات متوجه شده خوبه كه باهاش صحبت كنه نصيحتش كنه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
الان که به خانواده کشیده شده هیچی بذار مادرت با مادرش تماس بگیره یه قرار بذاره بیاد با هم درست مثل د ...

ممنونم ازت

منتظرم ببینم مامان و بابام چه میکنن مسلما اونا بهترین راهو انتخاب میکنن

منم اگه اشتی کردیم همین کارو میکنم

واقعا هم حس میکنم خیلی از مشکلات از حرف زدن منه

مثلا اگه دیشب تو راه میخوابیدم و با شوهرم اصلا حرف نمیزدم هیچی نمیشد

متاسفانه من همه زندگیمو گذاشتم واسه شوهرم

نه دوستی نه چیزی خوب مسلما میبینمش کلی حرف میزنم باهاش

اگه سکوت کنم کمتر مشکلی پیش میاد

26.27 من و 29.30 اون ببین شوهرم لج میکنه تا به غلط کردن نندازتت ول نمیکنه اوایل من کوتاه میومدم و ...

سلام عزیزم

خودت داری. جواب خودتو میدی میگی اوایل کوتاه میومدی اونم چیزی نمیگفت

چرا همینو ادامه نمیدی 

مردا کلا دوست ندارن خانمشون زبون درازی کنه وقت دعوا

جوابشو نده سکوت کن 

نشد نباش تو اتاقی که اون هست 

هنوز اول راهید 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
شکایت نه ولی باید جدی پیش بره من تنها واقعا نمیتونستم بعضیا اومدن میگم بچه ای برو طلاق بگیر شما بگ ...

چند سالته مگه؟ 

ببین اشتباه خیلی بزرگی کردی نباید کردارو اونقدر عصبانی کرد مردا عصبانی بشن کنترل دستشونو از دست میدن زنا کنترل زبونشونو 

خیلی راحت میتونستی اوضاع رو جمع و جور کنی ولی باز به هر حال حق نداشته بزنه و به قول خودت باید جدی پیش بره 

نمیخوای شکایت کنی حتما خانواده خودش و خودتو جمع کن تعهد بگیر ازش

استارتر سه بار گفتم باز میگم  بسته دیگه از کسی نظرخواهی نکن دارن بهت عذاب وجدان میدن که تقصیر ت ...

من فقط میگم میدونم میتونستم حرفی نزنم که اصلا بحثی نشه

ولی حالا شد

حق نداشت بزنه

و واقعا کوتاه نمیام

اصلا واسه همین گفتم به مامان بابام

مامانمم 10 بار گفته با قربونت برم فدات بشم خر نشیا بزار ما ادمش کنیم

فحشو دعوا اگه بود مثل هر بار میگذشت

ولی مرده خونه نماد قدرته و باید این قدرتش در جهت ایجاد امنیت به کار بره اگه قرار باشه از زورش برای زدنم استفاده کنه میخوام 100 ساله سیاه نباشه اصلا

من الان چیکار کنم  چی درسته واقعا

عزیز الان هیچ کاری نکن. گاهی باید فقط صبر کرد و هیچ کاری نکرد. خودت هم معلومه قصد جدی طلاق نداری. ولی حس خوبیه ک خاتوادت پشتت هستن.همین ارومت میکنه. توقع نداشته باش فردای دعوا زنگ بزنه یا بیاد منت کشی. صبر کن. زمان بگذره. عصبانیت ها بخوابه. اونم فکراش بکنه. بعد اگه اومد جلو و خواست دوباره زندگیتون شروع  کنید، بپذیرید ک هردو اشتباه کردید. باهاش شرط کن ک حتما برید پیش مشاور. تا اون کمکتون ‌کنه تصمسم بگیرید. مشاورها هم معمولا در این حد ب طلاق سوق نمیدن. کمکتون میکنن ک زندگی کنید. یه جورایی نه بی سرصدا ببخش و برگرد ک تکرار شه، نه بی گذشت باش. یه باز فرصت حق هر ادمیه. حق هردوتونه.

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞