2777
2789
عنوان

زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 13356 بازدید | 134 پست
همین حرفا باعث شده ما زنا همیشه کتک خور و بدبخت شدیم  چه حرمتی وقتی زدتش؟

همیشه از ادمای ضعیف متنفر بودم حالا خودم کتک بخورم

تنها چیزی که باعث شده بشینم سر جام و از حرص نمیرم اینه که ساکت نبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢 امیدوارم تو خوشبخت باشی عروسیت نزدیکه خوش باشی و خوشبخت همیشه

مرسی هزیزم ایشالا مشکل توام حل میشه سعی کن دفعه بعد که شوهرت بد قلقی کرد آرومش کنی به این حرفا که آی چرا همیشه زنا باید کوتاه بیان و اینا گوش نکن، زندگیتو بساز 

چیشد استارتر چیکار کردی

سلام 

اون شب که رفته بودم خونه بابام

و تماما گوشیم رو حالت پرواز بود پیام میدادو زنگ میزد من جواب نمیدادم

تا دیروز صبح شروع کردم جواب دادن گفت تو منو زدیو این حرفا منم گفتم من زدم خوب کردم از خودم دفاع کردم تو بیخود کردی زدیو هی اصرار داشت همو ببینیم گفتم اصلا حالا که خانواده ها وسط اومدن هرچی بابا مامانم بگن

گفت من نزدم تو رو... من اگه میخواستم بزنم که جاش میموند من فقط رد کردم از گوشه صورتت تو ادمو تهدید میکنی به من گفتی اگه جرات داری بزن منم زدم

منم گفتم عه چه جالب اگه جرات داری منو بکش بدو دیگه بدو بدو مجوز دادم بهت بیا منو بکش

منم گفتم اصلا و ابدا کوتاه نمیام یا طلاق یا رضایت مامان بابام

بعد کارمم خجسته پاشدم با دوستام رفتم بیرون

اومدم خونه دیدم مامانم میگه هیس هیس

فهمیدم داره با شوهرم حرف میزنه هرچی گفت مامانم گفت تو حق نداشتی بزنی تو گوشش اون تو رو زد تو رو کشت هرچی شد دختره تو حق نداشتی بزنیش

فکر کنم 45 دقیقه حرف زدن

گفت بیام دنبالش مامانم گفت هر چی خودش بخواد گفته بود شما راضیش کنید مامانم گفته اصلا من بگم برو بگه مامان منو از خونش بیرون کرده نه اصلا دخترم تاج سرمه 100 تا هم بچه داشته باشه باز تاج سرمه بهار قلبمه تو الان زدی تو قلب من

الکی حرف زدن اخر مامانم گفت باشه تو تعهد میدی تکرار نشه چون بهار نمیخواد برگرده من باید الان ابرومو گرو بزارم که برگرده وگرنه اون نمیاد

دیگه اخرش قبول کرد مامانم به منم گفت الان که به التماس افتاده بری بهتره چون دیر بشه عادت میکنه و این حرفا الانم بری غرورت حفظ میشه

منم گفتم باشه

فقط گفت اومد نه چایی میدیم نه شام توام ناراحت نشون بده خودتو منم هرچی گفتم بهارجان پاشو حاضر شو برو تو پانشو تا اشاره کنم

دیگه اومد با یه جعبه بزرک شیرینی

مامانم گذاشتش تو یخچال اصلا تعارفم نکرد

نشست یه ذره حرفای الکی زد مامانم 4.5 بار گفت بهار پاشو حاضر شو برید خونتون

منم کابلو گرفته بودم تا اخر اشاره کرد با ناراحتی پاشدم رفتیم

اومدیم بیرون یه ذره سکوت کردو اخر گفت من اصلا نمیخواستم ناراحتت کنمو منظورم این نبودا از این توجیحا

منم پیش خودم باور نکردم ولی گفتم ادم بگه یه کارو نکردم با غلط کردم فرق نداره

ولی بازم تو قیافه بودم

شامم بردم بیرون یه 200 تومن پیاده شد اومدیم خونه

خیلی تو روش نمیخندم

ولی خدایی راضیم از کارای مامانم خدا رو شکر درست شد

فکرم نکنم دیگه از این کارا کنه

خودمم دیگه نمیکنم خدایی دیروز گردنشو دیدم کلی خجالت کشیدم ولی جلو اون چیزی نگفتم

منم گفتم باشه فقط گفت اومد نه چایی میدیم نه شام توام ناراحت نشون بده خودتو منم هرچی گفتم بهارجان پا ...

اخی عزیزم خداروشکر بخیر گذشت خیلی خوشحال شدم برات ان شاالله دیگه پیش نیاد.خدا مامان و باباتم برات حفظ کنه که انقد خوبن

خیلی به فکرت بودم مرسی که توضیح دادی😘

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
اخی عزیزم خداروشکر بخیر گذشت خیلی خوشحال شدم برات ان شاالله دیگه پیش نیاد.خدا مامان و باباتم برات حف ...

مرسی که به یادم بودی

ممنون عزیزم

خدا پدر مادر شما رو هم حفظ کنه برات

درکت میکنم ،مال منم توی همین مایه هاست ،اما خودش از اول گفت ببین من گیر الکی زیاد میدم فقط تو سرنخ ر ...

یعنی سکوت میکنی وقتی چیزی میگه؟ حتی اگر به خانوادت چیزی بگه چی؟

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍
یعنی سکوت میکنی وقتی چیزی میگه؟ حتی اگر به خانوادت چیزی بگه چی؟

بیشتر سعی میکنم محل رو ترک کنم که چیزی نشنوم لازم باشه جواب بدم

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا
اخه اگه یکی به خود تو به خنده شوخی بگه بنزین نزنی تو راه میمونیم تو قهر میکنی؟ شروع میکنی چرتو پرت گ ...

اگه نمیخوای باهاش زندگی کنی طلاق بگیر چرا باید با کسی زندگی کنی که تورو میزنه؟