2777
2789
عنوان

زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 13356 بازدید | 134 پست
من هی میگم میدونم اگه صبر میکردم اینطوری نمیشد ولی بزنه تو گوشم من صبر کنم بازم؟ نه دیگه اشتباه کر ...

سر اون تو گوشی یکم تقصیر خودت بود ولی خودت بش گفتی بیا بزن 

حالا نمیگم کار اون درست بود ولی تو هم نباید اینجوری میکردی 

ولی کلا داشته لج میکرده اونم هی باهات

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
متوجه م چی میگی  من خودم نمیتونم جلوی زبونمو بگیرم میشه در اصل ما خودمون نمیخایم منم شوهرم جل ...

سکوت خیلی خوبه

خیلی زیاد

خدا رو شکر که به تعادل رسیده زندگیت

برای منم دعا کن شاید منم تونستم تعادل زندگیمو پیدا کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم عزیز.‌توکل بر خدا. یه کم با دعا و .... سرت گرم کن. اگه خواهری، یا دوست نزدیکی هست با هام برید ...

چشم ممنون از لطف  و هم فکریت 

من خیلی با جزئیات برای مامانمم تعریف نکردم

اینجا یه کم ارومتر شدم

فکر کنم منطقیتر تصمیم بگیرم

سر اون تو گوشی یکم تقصیر خودت بود ولی خودت بش گفتی بیا بزن  حالا نمیگم کار اون درست بود ولی تو ...

اره منم لج کردم چون فکر میکردم عزیزتر از این حرفام که بزنه

زهی خیال باطل

سکوت خیلی خوبه خیلی زیاد خدا رو شکر که به تعادل رسیده زندگیت برای منم دعا کن شاید منم تون ...

در حدش اره 

خداروشکر تا حالا مشکلی نبود از این به بعدشم آن شالله نباشه

آن شالله یه تصمیم درست بگیری 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
چشم ممنون از لطف  و هم فکریت  من خیلی با جزئیات برای مامانمم تعریف نکردم اینجا یه کم ارو ...

ان شالله ک هرچی خیره برات پیش بیاد❤

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

عزیزم حق باتوعه هرکاریم بکنی شوهرت بزنه غرورت رو له کرده

شوهرت جنبه شوخی نداره عین شوهر منه کم کم قلقش میاد دستت  شما واقعا نباید خونوادتو خبر میکردی اگه خونت مونده بودی نهایت با یه بغل ونوازشش اشتی میکردی اما اینجوری سخت شد وابروی هردوتون رفت وبعد از اینم دایم پدرمادرتون نگرانن 

ولی خب کاری که شده همه اش از روی لج ولجبازی هم بوده 

اگه دیگه همسرت پیام داد جوابشو بده قرار بذارین جایی حرفاتونو بزنین وتو ارامش بهش بگو که رفتارش بد بوده ورفتار اشتباه خودتم بپذیر وبگو دست بزنشو ترک کنه که میدونم از روی اجبازی بوده همسرتون دوستتون داره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
نه سخت بگیر  برو شکایت کن یا حداقل بزرگترارو جمع کن تعهد کتبی بگیر ازش خدیرم برگرد سر زندگیت&nb ...

آبرو ریزی که میشه.اول زندگیشونه.حرمت ها میشکنه .به قدر کافی زهر چشم گرفته.فردا پس فردا خودشون دعواشون یادشون میره ولی از ذهن بقیه نمیره

عزیزم حق باتوعه هرکاریم بکنی شوهرت بزنه غرورت رو له کرده شوهرت جنبه شوخی نداره عین شوهر منه کم کم ق ...

من اگه گفتم واسه این بود که باز تکرار نکنه

ترسیدم قبحش بریزه و بگه خوب بزنم که طوری نمیشه حالا 4 تا بزنم خالی میشم اتفاقی هم نمیوفته

آبرو ریزی که میشه.اول زندگیشونه.حرمت ها میشکنه .به قدر کافی زهر چشم گرفته.فردا پس فردا خودشون دعواشو ...

این که میگن زنو شوهر یادشون میره الکیه

اگه از من بپرسن از اولین حرف روز اشنایی تا اخرشو میگم

فقط مجبوریم فکر کنیم مثلا یادمون رفته

این که میگن زنو شوهر یادشون میره الکیه اگه از من بپرسن از اولین حرف روز اشنایی تا اخرشو میگم فقط م ...

یادمون که نمیره.کنار می اییم.منم مثل شمام اصلا یادم نمیره.کنار می آیم در غیر اینصورت زجر می کشم

آبرو ریزی که میشه.اول زندگیشونه.حرمت ها میشکنه .به قدر کافی زهر چشم گرفته.فردا پس فردا خودشون دعواشو ...

همین حرفا باعث شده ما زنا همیشه کتک خور و بدبخت شدیم 

چه حرمتی وقتی زدتش؟