2777
2789
عنوان

زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 13356 بازدید | 134 پست
خون به مغزم نرسید سری پیش دعوامون شد هی چرتو پرت گفتو حرف بد زد گفتم اینجور حرفایی میزنی من فردا ب ...

خوب کردی گفتی چون سر بچه بازیم بوده باشه باز کتکت زده حالا دیگه براش عبرت میشه دستشو.کنترل کنه

همینکه از اول تعریف کردی و کامل، دو معنی داره. هم خودت مطمین نیستی ک کاملا حق با توئه و هم ادم منطقی هستی و حق دادن زورکی نمیخوای. دوستشم داری. الان قاطی کردی. دو روز دیگه دلت تنگ گیشه. طلاق هم تسون نیس. کاش خانواده رو درگیر نمی کردی. هر دو طرف مقصرید. یکی کم یکی زیاد.

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که الان ناراحت و شکسته ای نمیتونی درست فکرکنی

سعی کن اروم باشی ،طلاق چیزی نیست که توی کوتاه مدت بشه در موردش تصمیم گرفت

دوما یکم برو بیرون و حال و هواتو عوض کن،استخر ،خرید ،.....

وقتی حس کردی بهتری یه کاغذ بزار جلوت سعی کن خوبی های همسرتو بنویسی ،بلاخره یه خوبی هایی هم داره

سعی کن کارهای بد خودتم به یاد بیاری

اینجوری بهتر انصاف رو رعایت میکنی

بعدشم هیچووققتتت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن ،همه از لحظه های خوب زندگی عکس میگیرند و به دیگران نشون میدن

پس این قسمت توجه به زندگی دیگران رو از ذهنت بنداز دور

و اینم یادت باشه مردها بچه اند ،لج کنی لج میکنند ،مهربون باشی مهربون اند .

منم به شوهرم توی دعوا جواب بدم کتکم میزنه ،شک نکن ،پس تنها نیستی عزیزم

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا
خوب کردی گفتی چون سر بچه بازیم بوده باشه باز کتکت زده حالا دیگه براش عبرت میشه دستشو.کنترل کنه

منم از همین میترسم دیگه قبح قضیه ریخت حالا تقی به توقی بخوره میخواد بزنه منم ادم کتک خوردن نیستم یکی بزنه 10 تا میخوره ولی زندگی میدون جنگم نیست

تا حدودی حق با توئه چون همسر خودمم حساسه و تقریبا یوهو از تو حرفات یه چی میکشه بیرون ولی عزیزم یکم صبور باش شما دوتا تازه رفتیم زیر یک سقف کم کم قلقش میاد دستت مطمئن باش هر چی جلوتر برید تو زندگی مسائلی پیش میاد که دیگه این چیزای خنده دار و مسخره وقتشم نمیشه زندگی مهم تر از ایناس یکی دو سال اولشم طول میکشه تا چم و خم همو بدونید ولی ولی هیچ وقت تحت هیچ شرایطی پدر و مادرتو قاطی دعوا نکن مبادا یه روز به خودت بیای و ببینی همه حرمت های بینتون از بین رفته

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد
همینکه از اول تعریف کردی و کامل، دو معنی داره. هم خودت مطمین نیستی ک کاملا حق با توئه و هم ادم منطقی ...

میترسیدم اینکه زود بگم زد که زد حالا 2 روزم قهر کنم خیلی دیگه خوش به حالش میشه

زدن واقعا اخرین کاری بود که میتونست بکنه

من 26 سال تو خونمون هیچکس منو نزده بعد برم یه مرده غریبه که واقعا سر هیچی و بچه بازی بخواد بزنه تو گوشم نمیشد

رو دهنم فشار داد یا دستمو پیچوند انقدر بزرگ نبود برام که زد تو گوشم

خیلی ادعای زورش مشه

استارتر اصلا تو کاری نکن   میفهمم چی میگی بابای سگ من هم اینجوری بود  خودش شوخی رو با بچه بزرگتر شروع میکرد بعد بین شوخیا دعوا مینداخت و کتک زنی     الان بری فرداش با دو تا سیلی و یه لگد اشانتیون برمیگردی   بزار ادم بشه قشنگ ب غلط کردن بیوفته      اگه برگردی عادت میکنه ب دست روت بلند کردم  اول درستش کن بعد 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
اره من 26.27 سالمه اون 29.30 به خاطر آقایی گفتن؟ شما با شوهرت میجنگی؟ خوب معلومه خیلی جاها لوس حر ...

منم 26 و نیمم شوهرم 30 😂 کلا از کلامه آقایی خوشم نمیاد حس میکنم تازه نامزدها و... میگن 😉

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
اولا که الان ناراحت و شکسته ای نمیتونی درست فکرکنی سعی کن اروم باشی ،طلاق چیزی نیست که توی کوتاه مد ...

خوب بیخود میکنن مگه ما بچه صغیریم که بزنن

من خیره سرم تو همه چی ازش جلوترم

نمیگم سرتر که اینچیزا با تلاش به دست میاد

ولی فکر کن فقط از لحاظ جای زندگی 10 منطقه با هم فرق داشتیم

از لحاظ مالی اصلا قابل مقایسه نیستیم

تا اینجا من گفتم گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل مهم نیست بعد مالی خانواده ها

بعد من فوق لیسانس اون دانشجوع مثلا ولی تو 3.4 سال فکر نکنم 20 واحد پای کرده باشه

از نظر کاری هم من کارم واقعا پرستیژو چیزای دیگه ی خوبی داره

بعد به من میگه دوزاری

میگه فکر کردی چه گهی هستی

اتیش نمیگیره ادم؟

استارتر اصلا تو کاری نکن   میفهمم چی میگی بابای سگ من هم اینجوری بود  خودش شوخی رو با بچه ...

چطوری درستش کنم 

میخوام فعلا اصلا باهاش حرف نزنم

بزار بابامو مامانم خودشون حرفا رو بزنن حتی اگه به فرض محال اشتی هم کنیم میخوام بگم نمیام خونه اعصابم نمیکشه میخوام بمونه خونه بابام

برو مثلا جمعه بیا دنبالم اگه دوس داری دوستم نداری که همینجور زندگی کنیم یا جدا شیم

خوب بیخود میکنن مگه ما بچه صغیریم که بزنن من خیره سرم تو همه چی ازش جلوترم نمیگم سرتر که اینچیزا ب ...

خب تو اینارو میدونستی و باهاش ازدواج کردی ،شاید بهتر بود با یه فرد همسطح خودت ازدواج میکردی !!

حالا به هرحال ....این انتخابته ،به نظرم سعی کن شرایطو بهتر کنی

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا