2777
2789
عنوان

زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 13356 بازدید | 134 پست
خوب بیخود میکنن مگه ما بچه صغیریم که بزنن من خیره سرم تو همه چی ازش جلوترم نمیگم سرتر که اینچیزا ب ...

این چیزا عزیزم مرورش فایده ای نداری این برتر بودن ها رو دیدی و باهاش ازدواج کردی قرار نیس هی مرور کنی الان فقط سعی کن صبور باشی و رگ خوابشو بفهمی تو ازدواج نکردی که برگردی خونه بابات و یه غمی به اونا بدی 

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد

عزیزم در اینکه همسر شما بهونه گیره شکی نیست .

ولی تصمیم به طلاق هم خیلی زوده.

به نظر من باهاشون منطقی صحبت کن مطمئناً ایشونم شما رو دوست دارند و فقط چون در مقابل شما کم نیارن لجبازی کردن .

برید پیش مشاور و بعد از اون هر اقدامی میخواین انجام بدین.

دارم تلاش میکنم خوشحال ترین باشم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 26 و نیمم شوهرم 30 😂 کلا از کلامه آقایی خوشم نمیاد حس میکنم تازه نامزدها و... میگن 😉

خیر سرم من میخوام هیچی کم نزارم تا وقتی لوس بازیه لوسم تا وقتی کوهو دشتو دمنه پایم

تا وقتی بی پولیه پایم تهشم بهم میگن تو ملاحظه نداری

و اخر اخرشم جوابم میشه تو گوشی

خب تو اینارو میدونستی و باهاش ازدواج کردی ،شاید بهتر بود با یه فرد همسطح خودت ازدواج میکردی !! حالا ...

منم نمیگم نمیدونستم ولی دیگه اینکه به من بگه دوزاری یا چیزی نیستی زور نیست واقعا؟

نمیدونم شاید باید لال میشدم

ولی وقتی خون به مغز ادم نرسه خوب اشتباه میکنه

منم نمیگم نمیدونستم ولی دیگه اینکه به من بگه دوزاری یا چیزی نیستی زور نیست واقعا؟ نمیدونم شاید باید ...

مردا همینن بابا قاطی که میکنن چشمشونو میبندن حرفای بیخود زیاد میزنن مطمئن باش این آخرین بارشم نیس ولی سعی کن اهمیت ندی منم تو نامزدیمون ازین گیرای بیخود بود میداد همسرم منم هی کش میدادم یوقتایی میدیدی یه هفته 10 روز قهر میکردیم ولی کم کم فهمیدم اشتباهمو الان گیر میده یا بهش اهمیت نمیدم سر سری رد میشم یا یجوری حق رو بهش میدم اینجوری زودم اروم میشه میره دعوایی هم پیش نمیاد اونام ادمن مطمئن باش نقص های اخلاقی هر کس یه ریشه ای داری مخصوصا اینکارارو نمیکنن که 

خوب بیخود میکنن مگه ما بچه صغیریم که بزنن من خیره سرم تو همه چی ازش جلوترم نمیگم سرتر که اینچیزا ب ...

عزیزم.فاصله طبقاتی من و همسرم هم زیاد است.تحصیلاتی هم من ارشدم اون لیسانس.اوایل همین طوری هر وقت که کم می آورد همین طوری مثل شما تحقیرم می کرد ولی من میذاشتم پای عقده حقارت.البته یک بار درست در کمال آرامش نشاندمش سر جاش.الان سال ها از اون زمان می گذره دیگه خودش فهمیده که چه قدر اذیت می شدم.حیف که اثرات بدی روی روانم گذاشته حالا اون می گه فراموش کن ولی من هنوز درگیر اون سالهام.قدر خودت را بدان روح آدم بیشتر آسیب می بینه

منم نمیگم نمیدونستم ولی دیگه اینکه به من بگه دوزاری یا چیزی نیستی زور نیست واقعا؟ نمیدونم شاید باید ...

خب عزیزم توی دعوا که حلوا خیرات نمیکنند !!

شوهر ادم درو باز میکنه میاد خونه که نمیگه خفه شو !میگه سلام ،همه چیزم اوکی ،اما توی دعوا میگه خفه شو !!

یکم واقع بین باش ،مشکل رو همه دارند اما با جواب دادن هی اتیش بزرگتر میشه

مادر من هروقت بحث میشه و یه حرف دلسرد کننده ای میشنوه هیچی نمیگه ،اما یه قانون هم بینشون هست که وقتی به صلح میرسند هرطرف که حرف زشت زده به اون یکی یه جریمه ای پرداخت میکنه ،مثلا بابام ظرفا رو میشوره ....

خب تو هم اون لحظه چیزی نگو بعدا پدرشو در بیار .

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا

الان مامانم زنگ زد

میگه بابات گفته طلاق بگیره

میگه از صبح یه زنگ نمیزنه ما باید زنگ بزنیم بهش؟

میگه وقتی اول گفتم به هم نیمخوریم یعنی این

میگه زنگ بزنیم مامانش یا داییاش بیان

دست بزن قبحش بریزه دیگه نمیشه زندگی کرد

الان مامانم زنگ زد میگه بابات گفته طلاق بگیره میگه از صبح یه زنگ نمیزنه ما باید زنگ بزنیم بهش؟ می ...

طلاق نگیر ولی یه کاری کن که بترسه    اگه قبحش بریزه بدبخت میشی  در اینده خودت سهله بچه هاتم هر روز کتک میخورن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
الان مامانم زنگ زد میگه بابات گفته طلاق بگیره میگه از صبح یه زنگ نمیزنه ما باید زنگ بزنیم بهش؟ می ...

خراب کردی الان اولا توام بیخیال شی خانواده نمیشن ، دوما زیر یه سال بخاب جدا بشی که واقعا سر این چیزا مسخرس و نشون میده به بلوغ عقلی نرسیدین،سوما برگردیم سر خونه زندگیت دیگه بلیط پدر و مادرت خرج شده به نوعی و بدترین چیزام پیش بیاد میگن خودت خواستی ...

خراب کردی الان اولا توام بیخیال شی خانواده نمیشن ، دوما زیر یه سال بخاب جدا بشی که واقعا سر این چیزا ...

اکه نمیگفتم چی؟

اول یه چک بعدم که دیدی چک زدم 2 روز بعد اشتی کدریم حالا یه مشتم چیزی نمیشه

حالا 2 تا مشتم اشکال نداره

حالا جرشم بدم اشکال نداره

به نظرم با همین چک باید دهنش سرویس شه که دیگه جرات نکنه

یا جرات نکنه یا تموم شه

من کتک خور نیستم که