2777
2789
عنوان

۳۹ هفته و دو روزمه دریغ از یه درد

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو تا بچه آوردم تا آخرش هیچ اثری از زایمان نداشتم روزی که رفتم برای بچه دومم ۳۹ هفته و چهار روز ب ...

باور میکنید من زعفرون و گلاب میخورم پیاده روی و ورزشم دارم. نمیگم پیاده رویم زیاده ولی کمتر از یه ساعت ندارم. تمام نقاط فشاری هارو فشار میدم. رابطم که هست. ولی بچع جان دوتا لگد میزنه میگه مامان من اینجام😥😥😥😥😥😥😥😥😥

[QUOTE=94535717]خانما به من ختم دادن در سی و هشت هفته با آمپول.آمپول دردش زیاده؟:؟بچه اذیت نشه ی وقت[/QUOTE

ببین آمپولش اصلا درد نداره، مثل آمپولای معمولیه.در واقع محرک اینه که دردهای زایمانت شروع بشن و اون دردها خیلی وحشتناک هستن.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
عزیزززمم چ لحظه های خوبی داری😍 بسلامتی خب یچیزی میخوردی ک دهانه رحمتو نرم میکرد مثلا کروغن کرچک شر ...

شربت زعفرون و گلاب و کنجد میخورم با زرشک 😑😑😑😑😑😑😑😑 خبری نیست. گل گاو زبون و تخم شوید خریدم میترسم بخورم

[QUOTE=94535717]خانما به من ختم دادن در سی و هشت هفته با آمپول.آمپول دردش زیاده؟:؟بچه اذیت نشه ی وقت ...

یکی تو سایت نوشته بود آمپول که زدن دردش کشنده بود.چون بدن پادتن درست نمی کرد.درد زایمانو به تن میخرم فقط بچه اذیت نشه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
وای منم همینطور بودم ماه آخر همش در حال پیاده روی بودم غصه نخود انشاالله بوقتش دنیا میاد من روزای آ ...

خخخخ پس شمام دوتایی هر دردی چیزی میومد میگفتید داره میاد😂😂😂😂

یکی تو سایت نوشته بود آمپول که زدن دردش کشنده بود.چون بدن پادتن درست نمی کرد.درد زایمانو به تن میخرم ...

والا نمیدونم.درد زایمان رو با درد آمپول خوردن اشتباه نگرفته بود؟ آخه دوستمم کیسه آبش پاره شده بود آمپول زدن طبیعی زایمان کرد.راستی دوستم آمپول رو تو سرمش ریخته بودن.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
من چهل و یک هفته و دوروز بودم زایمان کردم. اصلا هم درد نداشتم حتی روغن کرچک یک شیشه کامل خوردم درد ...

منم حس میکنم مثه شما میشم. الان همه کار میکنم ولی تنها پیاده روی تند دیشب یکم روم اثر گذاشته

خخخخ پس شمام دوتایی هر دردی چیزی میومد میگفتید داره میاد😂😂😂😂

دقیقا😂😂😂یکم شب بد میخوابیدم کمرم میگرفت میگفتم وای دارم میمیرم داره میا دیگه😂😂😋

دکترم عاصی شده بود از دستم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
2790
2778
2791
2779
2792