2777
2789
عنوان

۳۹ هفته و دو روزمه دریغ از یه درد

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 54 پست
والا نمیدونم.درد زایمان رو با درد آمپول خوردن اشتباه نگرفته بود؟ آخه دوستمم کیسه آبش پاره شده بود آم ...

نه میگفت درد زایمان ناشی از آمپول سخته.

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
باور میکنید من زعفرون و گلاب میخورم پیاده روی و ورزشم دارم. نمیگم پیاده رویم زیاده ولی کمتر از یه سا ...

من خیلی تحرک داشتم ولی هیچ تاثیری نداشت البته سزارین قرار بود بشم خودمم منتظر نبودم بیاد ولی واقعا دیدم بچه نخواد بیاد نمیاد 🙈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حس میکنم مثه شما میشم. الان همه کار میکنم ولی تنها پیاده روی تند دیشب یکم روم اثر گذاشته

راستی حموم آب داغ هم باعث تحریک دهانه ی رحم میشه.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
من چهل و یک هفته و دوروز بودم زایمان کردم. اصلا هم درد نداشتم حتی روغن کرچک یک شیشه کامل خوردم درد ...

منم ۴۱هفته و ۵روز زایمان کردم دیگه دکترم گفت انقد ک این بارداری برات مضره آمپول نیست 

دیگه با آمپول زایمان کردم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
دقیقا😂😂😂یکم شب بد میخوابیدم کمرم میگرفت میگفتم وای دارم میمیرم داره میا دیگه😂😂😋 دکترم عاصی شد ...

مم دیشب از درد استخونای اون ناحیه خوابم نمیبرد. صبحم با سختی بلند شدم. ولی خب مجبوریم تحمل کنیم.

راستی حموم آب داغ هم باعث تحریک دهانه ی رحم میشه.

هر روز حمام میرم اونم با اب گرم 😑😑😑😑 آه خدا جون. 😥😥😥😥😥😥😥 کابوس شده برام همش در حال اصلاحم هر روز یا هر دو روز یکبار. دیگه خودم خسته شدم

من خیلی تحرک داشتم ولی هیچ تاثیری نداشت البته سزارین قرار بود بشم خودمم منتظر نبودم بیاد ولی واقعا د ...

اره اگه مثل باباش خوابالو و تنبل باشه اصلا نمیاو

نه میگفت درد زایمان ناشی از آمپول سخته.

عزیزم اصلا نگران نباش.درد زایمان طبیعی خیلی وحشتناکه، تو اگه آمپول بهت بزنن و دردت شروع بشه با اگه بدون آمپول زدن دردت به صورت طبیعی شروع بشه، بازم فرقی نمیکنه.آمپول هیچوقت درد زایمان رو شدیدتر نمیکنه.اثر آمپول فقط و فقط باعث تحریک دهانه ی رحم و شروع دردهای زایمانی میشه.

عزیزم اصلا نگران نباش.درد زایمان طبیعی خیلی وحشتناکه، تو اگه آمپول بهت بزنن و دردت شروع بشه با اگه ب ...

ممنون.فقط ی چیزی چیکار کنم بچه وزن بگیره.هفته سی و پنج2300بود.معجون و میوه و اش و حبوبات می خورم 

هر روز حمام میرم اونم با اب گرم 😑😑😑😑 آه خدا جون. 😥😥😥😥😥😥😥 کابوس شده برام همش در حال اصلاحم ...

ببین اصلا نگران نباش.بچه ی اولم 40 هفته به دنیا اومد، قبلش اصلا هیچ دردی نداشتم.همش اطرافیان بهم استرس وارد میکردن که چرا این بچه نمیاد! ولی یه روز یه دفعه دردهام شروع شد و همون روز زایمان کردم.

آخه استاتر خوش بحالت ،ازاین لحظات استفاده ببر ،من قندوفشارم بالا بود سرهفته ۴۰بهم ختم بارداری دادن ،هرچه قدر پیاده روی کردم دردم نگرفت ،مدام تواینترنت سرچ میکردم چکار کنم دردم بگیره 

آخه   

جمعه صبح شیک ومجلسی رفتم بیمارستان از ۸صبح تا ۴فردا صبح بلوک بودم ،۴ونیم بدنیا اومد 

الان ۱۹ماهشه 

ممنون.فقط ی چیزی چیکار کنم بچه وزن بگیره.هفته سی و پنج2300بود.معجون و میوه و اش و حبوبات می خورم&nbs ...

چرا با وجودی که بچت زیاد وزن نداره میخوان زودتر بگیرنش؟ معمولا بچه هایی که پر وزن هستن و ماماناشون میخوان زایمان طبیعی داشته باشن رو بهشون آمپول میزنن تا زودتر به دنیا بیاد.

ببین اصلا نگران نباش.بچه ی اولم 40 هفته به دنیا اومد، قبلش اصلا هیچ دردی نداشتم.همش اطرافیان بهم است ...

چه جالب. دوستمم مثه شما بوده. گفت شکمم بالای بالا بود هیچ دردی نداشتم یهو کیسه ابم پاره شد بعد درد اونم هفته ۴۱ بود. منم فکر میکنم دردام یهو شروع بشن. میشه دهانه رحم مثلا تا چهار سانت بازباشه ولی درد نداشته باشیم؟؟؟؟

چرا با وجودی که بچت زیاد وزن نداره میخوان زودتر بگیرنش؟ معمولا بچه هایی که پر وزن هستن و ماماناشون م ...

مشکل ترومبوفیلی دارم.دو بارداری نا موفق داشتم .انسولینی هم هستم

2790
2778
2791
2779
2792