2777
2789
عنوان

۳۹ هفته و دو روزمه دریغ از یه درد

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 54 پست
چه جالب. دوستمم مثه شما بوده. گفت شکمم بالای بالا بود هیچ دردی نداشتم یهو کیسه ابم پاره شد بعد درد ا ...

آره دوست من هفته ۳۶دهامه رحمش ۴سانت باز بود هیچ دردی نداشت ،کلا راحت زایمان کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دوست من هفته ۳۶دهامه رحمش ۴سانت باز بود هیچ دردی نداشت ،کلا راحت زایمان کرد

خب من با ۱ درصد احتمال میگم شبیه دوستتونم😁😁😁😁 یعنی فقط دارم خودمو امیدوار میکنم

چه جالب. دوستمم مثه شما بوده. گفت شکمم بالای بالا بود هیچ دردی نداشتم یهو کیسه ابم پاره شد بعد درد ا ...

خیلی کم پیش میاد.اگه شما 2 سانت باز شده و هیچ دردی نداشتی پس مثل من خوش زا هستی.منم هیچ دردی نداشتم ولی خودم خبر نداشتم داره خود به خود باز میشه.سر دومین بچم این حالت پیش اومد.3 بهمن پارسال دکتر که معاینم کرد گفت 2 سانت باز شده، اون موقع 35 هفته بودم، 24 بهمن که 38 هفته بودم دوباره رفتم پیشش گفت 4 سانت باز شده و بهم گفت امروز یا فردا میزایی، که حرفش درست دراومد و 25 بهمن دردهام شروع شد و بچه به دنیا اومد.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
خیلی کم پیش میاد.اگه شما 2 سانت باز شده و هیچ دردی نداشتی پس مثل من خوش زا هستی.منم هیچ دردی نداشتم ...

سه هفته طول کشید تا ۴ سانت بشید. من از معاینه قبلم فقط ۵ روز گذشته. یعنی روندش حالا سریعتره؟

سه هفته طول کشید تا ۴ سانت بشید. من از معاینه قبلم فقط ۵ روز گذشته. یعنی روندش حالا سریعتره؟

من 36 هفته رفتم پیش مامای مرکز بهداشت.اون گفت تو این حالت معمولا تا ده بعد دردات شروع میشه، ولی خداروشکر من 22 روز بعدش زایمان کردم، چون دلم میخواست بچم موقع تولد وزن بیشتری داشته باشه.وزن بچم موقع تولد 3800 بود.

میتونی بری بهداشت واسه معاینه ببینی بیشتر باز شده یا نه.

مشکل ترومبوفیلی دارم.دو بارداری نا موفق داشتم .انسولینی هم هستم

اوکی.چون خودم دیابت بارداری نداشتم هرنوع غذایی رو زیاد میخوردم، ولی چون تو این بیماری ها رو داری فقط میتونم بگم که همون رژیم غذایی که دکتر گفته رو انجام بده ولی استراحت بیشتری بکن تا کالری بیشتری که با استراحت تو بدنت ذخیره میشه به بچه برسه.

خخخخخ قر میدم بیاد نمیاد که😀😀😀😀

نازی😍😍

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

2790
2778
2791
2779
2792