2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 64 پست

عزیزم شماعقدی خیلی خوبه  برو مهریه تو بزار اجرا و درخواست نفقه کن هم بهت مهریه تعلق میگیره هم نفقه شوهرتم درخواست تمکین نمیتونه بده چون باکره هستی حق حبس داری یعنی تازمانی ک کل مهریه تو نداده میتونی نری زیر یه سقف البته بعدازاینکه کلا ازش ناامید شدی و نتونستی باسیاست پولاتو ازش بگیری

کاش واقعا میشد اینطوری زهرمو بش بریزم ولی این اقا زرنگتر از این حرفاس با زرنگی هم پیش رفت از همون او ...

آخی که هرچی میخوام بیخیال باشم نمیشه

بیا پی ویم تا بگم قلقشو

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندبار قهر کردیم دیگه انگار نمیشه برگشت نه اون پیام میده نه من

هر وقت کار داشت ب جایی می رسید ک میخواستید قهر کنید یاد طلاها بیوفت و مسئله رو طوری بپیچون ک کار ب دعوا و قهر نک شه 

حتی اگر مقصر صد در صد اون بود

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
آخی که هرچی میخوام بیخیال باشم نمیشه بیا پی ویم تا بگم قلقشو

هه بهت میکم خ زرنگتر از این حرفاس بعد نقطه ضعفش پوله قبلانم زن طلاق داده کل مهریشو بش داده ک خلاص شه برا همین برا من زرنگ بازی در اورد

من احمق ساده چید پشیمونم

آخی که هرچی میخوام بیخیال باشم نمیشه بیا پی ویم تا بگم قلقشو

خب بگو شاید ب درد ماهم بخوره

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
عزیزم شماعقدی خیلی خوبه  برو مهریه تو بزار اجرا و درخواست نفقه کن هم بهت مهریه تعلق میگیره هم ن ...

خ زرنگتر از این حرفاس بعد نقطه ضعفش پوله قبلانم زن طلاق داده کل مهریشو بش داده ک خلاص شه برا همین برا من زرنگ بازی در اورد

من احمق ساده چقد پشیمونم

امیدوارم .این خ آشنا داره قاضی دوستشه

قاضی دوستشه ک دوستشه 

قاضی واسه مامان خودش هم دست و پاش بستس 

مگر اینکه پول خیییلی زیادی بش برسه ک ب لو رفتنش ارزش داشته باشه 

بعدش هم از کجا معلوم پرونده شما بیوفته دست دوستش?

خخخخ بگو عزیزم اینجا همه دخملیم

سخته اینجا 

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘