2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

604 بازدید | 64 پست

خانما من6ماهه عقدم

دیگه خسته شدم همش گریه میکنم شوهرم خ بد حرف میزنه باهام عین خیالش نیس ناراحت شم اینطوری نبود اما گمونم میخواد جا بزنم فراریم بده

پشت قبالم50ملیونه

و.پول طلاهام25ملیون

این اقا همون موقع بهم گفت با پول طلاهات هر کاری دوس داری بکن اینا حقتن گفتم فعلا پس میذارمشون تو بانک سودش بیاد تو حسابم

ولی رفتیم بانک اونجا انتقالشون داد ب حسابش  چون بانک شهر گنجینه داشت گفت بذارم تو حساب گنجینه 

بعد هر ماه خودم سودشون ک 312تومنه می ریزم ب حسابت اما الان 4ماهه سود دارن میریزن هیچی برام نریخت تاحالا

حالا مشکلم این نیس

من دیگه نمیخوام باهاش ادامه بدم میخوام جدا شم

پول وام ازدواجم 15ملیونه اون موقع لازم داشت بدهی داشت بش دادم

بابام خ عصبانیه از دستم میگه پول طلاهارو ک بهش دادی

پشت قبالتم الان یکاری میکنه ک توافقی نباشه جداییتون ک مثلا تو میخای جدا شی تا هیچی بهت نرسه ازشون

یعنی واقعا از سادگیم و اعتمادم سو.استفاده کرده!

من حداقل میخام نصف پشت قباله و.وام ازدواجم  بهم تعلق بگیره!!!

ک میشه40ملیون

بگین چیکار کنم بهم بدشون 

بابام جوری حرف میزنه ک انکار سرم بی کلاه مونده

مهم نیست پول

خودتو راحت کن از دستش

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخالف شدید جدایی تو عقدم

دوران عقد برای آشنایی نیست

قبلش نیاز به نامزدی طولانیه

چرا ندیده و نشناخته عقد میکنید آخه

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

اگر قانونی نباشه گفتن ما چه فایده داره

مشکلتون چیه واقعا 

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

ی عروسی یا مهمونی ک پیش اومد بگو خیلی برام مهمه طلاهامو میخام بندازم یا بگو طلا گرونه میخام بفروشم با پولش ی چیزی بخریم یا ماشینتو عوض کنیم اقا بگیر دیگم بهش نده بعدم جداشو:/

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

راست میگه بابات.

متاسفانه خیلی از دختر خانم ها ان قدر اخلاص وفداکاری نشون میدن وهمه چیز را درطبق اخلاص قرارمیدن وبعد افسوس می خورندالان یکی از فامیل های من هم این سادگی را کرده 400میلیون طلا را به شوهرش داده والان می خوادجدا بشه ولی الان برای پول دانشگاهش مونده.

چرا بایدبدون فکر ومشورت خودسرانه کارهایی بکنیم که جبران ناپذیرباشه.

نه تنها سرت بی کلاه مونده حتی تو این مدت یه آدم اشتباهی رو شوهر خودت میدونستی

الانم دیر نشده ذره ذره حقتو ازش پس بگیر

بریز تو حساب خودت

بعدم مهریتو بگیر بگو حالا برو

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘