2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 64 پست
عزیزم ما طلا نخریدیم پول طلا رو گذاشتیم تو بانک اونم تو.حساب خودش انتقال دادم

اگر خواستی شکایت کنی صادقانه صحبت کن

چون یه سوتی باعث میشه ک قاضی نسبت بهت بد بین بشه

وکیل هم نمیخواد بگیری

اگر با قاضی همینجوری صادقانه صحبت کنی تاثیر بیشتری داره

همه اینارو براشون تعریف کن

بگو ک رفتیم تو بانک شهر برام حساب باز کنه

سر خود پول هارو ریخت رو حساب خودش بدون اطلاع من

بعدش هم چندتا کاغذ اورد من امضا کردم

اینم حتما بگو چون قبلا مجبور ب پرداخت مهریه شده حالا داره با من این کارارو میکنه ک پس فردا دار جیب خودم مهریه رو بهم بده

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که شما دیگه پی اون طلاها نباش ..کاملا مشخصه ایشون طلا پس بده نیست ..اما باقی چیزها طبق قانون تعلق میگیره بهتون ...بعدم چرا انقدر بی سیاست هستی و رفتارهای خیلی ساده و قابل پیش بینی داری ....اگر میخوای طلاق واقعا بگیری به بابات بگو بهش زنگ بزنه و توافق کنید سر همه چیز و تمام

اول که شما دیگه پی اون طلاها نباش ..کاملا مشخصه ایشون طلا پس بده نیست ..اما باقی چیزها طبق قانون تعل ...

یکی دو.هفته دیگه صبر میکنم اول ببینم اون چیکار میکنه اگه هیچ کاری نکرد مامانم باش حرف میزنه و تمومش میکنیم

اول که شما دیگه پی اون طلاها نباش ..کاملا مشخصه ایشون طلا پس بده نیست ..اما باقی چیزها طبق قانون تعل ...

بنظرت چطور میشه سیاست یاد گرفت و حساب شده عمل کرد و پخته