2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 64 پست

طلاها اول تو حساب خودت بوده?

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
قاضی دوستشه ک دوستشه  قاضی واسه مامان خودش هم دست و پاش بستس  مگر اینکه پول خیییلی زی ...

این اقا پارتی داره و میدونه چیکار باید بکنه

خیلی حساب شده عمل میکنه

مسئول امور مالی منطقه آزاد هم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یکم بیشتر توضیح بدی

ببین از کجا معلوم پرونده بره زیر دست اون قاضی بعدشم قاضی باید طبق قانون رای صادر کنه اگرهم تو رای اغماضی بشه میتونی اعتراض بزنی میره تجدیدنظر دخترباکره حق حبس داره یعنی میتونه بگه تامهریه مو نده نمیرم زیر یه سقف اینطوری نفقه هم باید بده و اگه شش ماه نفقه نده خود به خود میتونی طلاق بگیری و مهریه هم سرجاش هست البته این روال طولانی و کمی آزاردهنده ست ولی زرنگ باش خودتو ضعیف نشون نده حقتو ازش بگیر

این اقا پارتی داره و میدونه چیکار باید بکنه خیلی حساب شده عمل میکنه مسئول امور مالی منطقه آزاد هم ...

تو کار قانون هر چقدر هم پارتی داشته باشی وقتی کار  ب دادگاه کشیده میشه هیچ چیز نمیتونه پارتی بشه

چون اگر همون قاضی بخواد الکی طرف شوهرت رو بگیره خودش رو بالا میکشن 

مطمئن باش همه اول ب فکر شرایط خودشونن تا اینکه بخوان واسه شوهرت پارتی بشن

از اون گذشته هر چقدر هم شوهرت پیش قاضی سفارش شده باشه 

قاضی وقتی ببینی با کلک طلاها  و پولات رو ازت بالا کشیده  ب  نفع تو رای میده

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
طلاها اول تو حساب خودت بوده?

چک داد ب بابام  بابام رفت پولارو گذاشت تو حسابم

بعد شوهرم ک فهمید تو حسابم شدن پولا هی بهم میگفت خرجشون نکنیا واسشون برنامه دارم میخوام برات حساب باز کنم تو بانک شهر بذارمشون اونجا

بعد ک رفتیم بانک

گذاشت تو.گنجینه خودش

تو کار قانون هر چقدر هم پارتی داشته باشی وقتی کار  ب دادگاه کشیده میشه هیچ چیز نمیتونه پارتی بش ...

چک داد ب بابام  بابام رفت پولارو گذاشت تو حسابم

بعد شوهرم ک فهمید تو حسابم شدن پولا هی بهم میگفت خرجشون نکنیا واسشون برنامه دارم میخوام برات حساب باز کنم تو بانک شهر بذارمشون اونجا

بعد ک رفتیم بانک

پولا رو گذاشت تو.گنجینه خودش

اونروزم حسابی خوشحال بود

اره یکهفته هم نداشت بمونم فوری انتقال داد ب حسابش من احمق رفتم امضا کردم تو بانک

ببین من ن وکیلم ن مامانم ن بابام هیچ کدوم وکیل نیستن 

ولی اینقدر رفتم و اومدم و دیدم ک دیگه چشم و گوشم پره

یه مورد بهت بگم

زنه ۵ سال پیش اندازه ۸ میلیون طلا ب خواهر شوهرش میده ک بره مهمونی

خواهر شوهره میزنه زیرش ک تو ب من  طلا ندادی

اینم بدون هیچ مدرکی بعد از ۵ سال میره  شکایت میکنه

قاضیه ۴ تا سوال از خواهر شوهره میپرسه 

بعد زنه هم سوتی داده 

رای ب نفع صاحب طلا صادر میشه

و خواهر شوهره محکوم ب خیانت در امانت میشه....

حالا تو ک خیلی راحت تر میتونی ثابت  کنی

ببین من ن وکیلم ن مامانم ن بابام هیچ کدوم وکیل نیستن  ولی اینقدر رفتم و اومدم و دیدم ک دیگه چش ...

ان شاالله تو نت میگن درصورت اینکه با کره هستم

نصف پشت قباله فقط ب دختر تعلق میگیره اگه جداشم تو عقد.راسته؟

پول طلاها 25ملیون ک جداس از پشت قباله

اونم چون عروسی نکردم نباید بگیرم ازشون؟؟؟

و اینکه وام ازدواجمو چطور ازش بکشم

15ملیونه

تو این دادگاه ها اینقدر سند های رسمی و قانونی و محضری ابطال  میشه ک حد نداره

حالا اگر شماهم فاکتور طلاهارو داشته باشی ک تو دادگاه رو کنی دیگه دستش جایی بند نیس

فقط بی احتیاطی نکنی ک متوجه بشه

اون وقت طلاهارو از حساب میکشه بیرون بعد میگه من همه رو ب زنم برگردوندم 

زنم داره تهمت میزنه و....

بزار زمانی فاکتور ها و این جریان ها   رو بشه ک طلا توی حسابشه

ان شاالله تو نت میگن درصورت اینکه با کره هستم نصف پشت قباله فقط ب دختر تعلق میگیره اگه جداشم تو عقد ...

اگر باکره باشی نصف مهریه تعلق میگیره

طلاها برای خودت بوده یا اونا?

فقط ب نظرم تا طلاهارو تبدیل نکرده یه کاری بکن

تو این دادگاه ها اینقدر سند های رسمی و قانونی و محضری ابطال  میشه ک حد نداره حالا اگر شماهم فا ...

عزیزم ما طلا نخریدیم

پول طلا رو گذاشتیم تو بانک اونم تو.حساب خودش انتقال دادم