2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 64 پست
نه تنها سرت بی کلاه مونده حتی تو این مدت یه آدم اشتباهی رو شوهر خودت میدونستی الانم دیر نشده ذره ذر ...

ما الان قهریم نه اون پیام میده نه من الان 4روزه. فک کنم میخواد با بالا کشیدن پولا جدا شه ازم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته تا اینجارو گند زدی ولی الان وقت جبرانه سیاست داشته باش اینهمه تحمل کردی بازم بکن اول خرش کن با حرف و مهربونی هی جلوش زار نزن واسش کادو بگیر بگو از اول شروع کنیم ب هم احترام بذاریم بعدم ب ی بهونه ای طلاهارو بگیر اونوقت مهریتو بذا اجرا فکر کنم نصفشو بت میدن 

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

شوهر دختر خالم سر نامزدیش به هر مناسبتی واسش طلا میخرید سر تاپاشو کرده بود طلا  ؛ دختر خالم هم از ترس چشم زخم خیلی ازشون استفاده نمیکرد 

با شوهرش که به اختلاف خوردن ؛ شوهرش به بهانه اینکه طلاها رو بده بزارم گاو صندوق بابام تا دزد نبره همشو ازش گرفت بعد هم کاری کرد که دخترخالم خودش به طلاق توافقی رضایت داد بدون ذره ای طلا یا مهریه 

بعضیا خیلی هفت خطن باید حواستو جمع کنی 

باهاش کاملا کنار بیا بزار ب بهونه مهمونی چیزی طلاهارو از  بانک در بیاری اصلا حرفاز سودش هم نزن

طوری رفتار نکن ک شک کنه میخوای از جنگش در بیاری 

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
باهاش کاملا کنار بیا بزار ب بهونه مهمونی چیزی طلاهارو از  بانک در بیاری اصلا حرفاز سودش هم نزن ...

چندبار قهر کردیم دیگه انگار نمیشه برگشت نه اون پیام میده نه من

ما الان قهریم نه اون پیام میده نه من الان 4روزه. فک کنم میخواد با بالا کشیدن پولا جدا شه ازم

ورقو به نفع خودت برگردون

لازمه بگم باید با سیاست پولاتو پس بگیری ازش یا خودت میدونی دیگه؟

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
فک کنم دیگه حتی بهش پیام بدم جواب نده یا ازم بدش بیاد خواهر

زنگ بزن بگو مامانم گفته امشب شام بیای اینجا

نمیخام خانوادم بفهمن زندگیمون تلخ شده

پس میای و ضایع بازی هم درنمیاری

وگرنه خودت باید جواب بابامو بدی

وقتیم اومد یجوری دلشو بدست بیار

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

از پولام هیچ حرفی نزن انگار که اصلا حواست بهشون نیس

ذره ذره ازش پولاتو پس میگیری یه مدت

بعدم میگی هری

تموم شد و رفت

از پولام هیچ حرفی نزن انگار که اصلا حواست بهشون نیس ذره ذره ازش پولاتر پس میگیری یه مدت بعدم میگی ...

کاش واقعا میشد اینطوری زهرمو بش بریزم ولی این اقا زرنگتر از این حرفاس با زرنگی هم پیش رفت از همون اول