2777
2789
عنوان

خوشتیپا و نمازخونا

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 44 پست
حفظ وضو و عدم مصرف حبوبات از ۳ روز قبل😁😁😁

😂😂😂

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
اون ک جنبه شوخیش بود. ولی ازنظر پزشکی نزدیک شش ساعت دسشویی استفاده نکنیم ضرری نداره؟

راستش پزشک نیستم ولی خب چیزی نمیخوردم. یعنی صبح ی نصف چایی تا همون ظهر. البته الان خانه دارم 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد مثلا ازقبل وضو بگیرم و برم یهو اونجا باارایش نمازبخونم حس میکنم کسی باورنمیکنه ازقبل وضو داشتم و ...

مگه ادم باید به دیگران ثابت کنه یا برای دیگران داری میخونی؟دلیلی نداره 

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بعد مثلا ازقبل وضو بگیرم و برم یهو اونجا باارایش نمازبخونم حس میکنم کسی باورنمیکنه ازقبل وضو داشتم و ...

بی خیییییییاللللللل. خب ادم وضو می گیره قبل از ضد افتاب. من که کلا سعی می کنم وضو باشم. ولی خب به کسی چه که کی وضو گرفتید. و مطمعن باش خیلیا که نماز می خونن وارایشی ضد افتابی دارن قبلش وضو می گیرن. فکر کن بگی ببخشیدا من وضو دارم. 😉می خوای نماز یرای خدا بخونی نه بنده خدا. 

من حتی شب عقد و عروسیمم نمازمو خوندم از قبل وضو گرفتم با کلی ارایش و لباسای سنگین عروسی و عقد نمازمو خوندم.نماز عقدمو تو ارایشگاه خوندم عروسیمو تو اتلیه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
خواهر تو دیگه پیچش خیلی شللله😂😂😁😂😂

😂😂😂

نه باید کمتر حبوبات بخورم

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

عزیزم نیازی به توضیح نیس،،،باور بکنن یا نکنن مهم نیس،،مهم اینه ک پیش خدا شما کارت درسته😍

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من مثلا میرم وضو میگیرم دو ثانیه بعد باطل میشه😐 یعنی به نماز نمیکشه

خخخخ  چیزای نفاخ کم بخور 😁😁

ولی می‌دونی من ب خودم استرس نمیدم یعنی وضو میگیرم میرم سرکار فکر این نیستم حتما نگه دارم نهایتا میگم اگر نیاز ب دستشویی داشتم میرم برا وضو هم با ی دستمال مرطوب کرم پاک‌میکنم دوباره وضومیگیرم میخونم  ک البته اکثر اوقات وضوم رو نگه میدارم

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
خخخخ  چیزای نفاخ کم بخور 😁😁 ولی می‌دونی من ب خودم استرس نمیدم یعنی وضو میگیرم میرم سرکار فکر ...

اگه نیاز شه آرایشو پاک کنم دوباره وضو بگیرم

همین که کرمو پاک کنم کافیه؟

آخه ریمل و امثالهم سخته

اگه نیاز شه آرایشو پاک کنم دوباره وضو بگیرم همین که کرمو پاک کنم کافیه؟ آخه ریمل و امثالهم سخته

اونو‌نمیدونم‌چون اهل ریمل و اینا نیستم  فقظ ضد افتاب و رژ.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.