2777
2789
عنوان

خوشتیپا و نمازخونا

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 44 پست

همه خوش تیپای نماز خون جواب صحیح دادن.

التماس دعا  

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

از قبل وضو بگیر عزیزم 

بعد مثلا ازقبل وضو بگیرم و برم یهو اونجا باارایش نمازبخونم حس میکنم کسی باورنمیکنه ازقبل وضو داشتم و یا بگن دروغه 

.یعنی ی حرفی بزنم ک قبلا وضو داشتم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه نکه داشت در میره    

من مشکل شمارو ندارم. سرکار میرفتم ۷ صبح وضو میگرفتم تا ۱ ظهر . 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بعد اونایی که قبلش وضو میگیرین اگه یه موقع تو یه ثانیه باطل شد چیکار میکنید؟😂

خب قبلش میری خلا خودتو تخلیه می‌کنی دیگ 😀😀😀

ولی پیش نمیاد  من با وضو سرکارم میرم وضومو دارم تا اذان.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
اااه دقیقا خصوصا wcاضطراری😂

وای شده معظل برام😂

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
من مشکل شمارو ندارم. سرکار میرفتم ۷ صبح وضو میگرفتم تا ۱ ظهر . 

اون ک جنبه شوخیش بود. ولی ازنظر پزشکی نزدیک شش ساعت دسشویی استفاده نکنیم ضرری نداره؟

بحریست بحر عشق ک هیچش کناره نیست
بعد مثلا ازقبل وضو بگیرم و برم یهو اونجا باارایش نمازبخونم حس میکنم کسی باورنمیکنه ازقبل وضو داشتم و ...

نه فدات شم خانوما معمولا اینطورن.از قبل وضو میگیرن شما نمازتو بخون اونیکه باید قبول کنه مهمه 😍

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
ولاااا خوشبحالتون خوب نگه میدارین اخه ۷ ساااااااعت

بدنم عادت کرده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خب قبلش میری خلا خودتو تخلیه می‌کنی دیگ 😀😀😀 ولی پیش نمیاد  من با وضو سرکارم میرم وضومو دارم ...

من مثلا میرم وضو میگیرم

دو ثانیه بعد باطل میشه😐

یعنی به نماز نمیکشه

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘